Світлана Валеріївна є фахівцем у сфері отоларингології. Вона проводить процедури, які спрямовані на усунення гнійних, запальних процесів в ЛОР-органах (наприклад, синусит, тонзиліт, отит, абсцес і ін.). Також доктор Войтович проводить ендоскопічну риноскопію, отоскопію, орофарингоскопію, виконує оперативні втручання - парацентез, тимпанопункцію, септопластику, репозицію кісток носа і ін.
Дмитро Валерійович спеціалізується на дитячій ортопедії та травматології. Володіє консервативними та хірургічними методами лікування: клишоногості (лікування за методом Ponseti), дисплазії тазостегнового суглоба (УЗ діагностика по Graf), деформацій кісток кінцівок. Автор понад 35 наукових статей з питань діагностики та лікування ортопедичної патології у дітей. Стажувався у клініках Європи (Польща, Австрія).
Галина Миколаївна проводить УЗД органів малого таза, розсічення синехій, спеціалізується на діагностиці, лікуванні захворювань, пов'язаних з порушенням статевого розвитку, запальних захворювань, кісти яєчників і т.д. Лікар спеціалізується на дитячій гінекології. У лікуванні використовує методи як гінекології, так і психології, гомеопатії, фізіотерапії.
Марина Леонідівна здійснює всі належні процедури та маніпуляції для усунення запальних, гнійних та інших патологічних процесів в ЛОР-органах, включаючи гайморити, синусити, отити, тонзиліти, абсцеси і фурункули зовнішніх ЛОР-органів і ін. Веде прийом дорослих та дітей від 5 років
Інна Іванівна є досвідченим акушером-гінекологом, гінекологом-ендокринологом, мамологом, фахівцем у сфері дитячої та підліткової гінекології. Проводить ультразвукові дослідження, терапію захворювань шийки матки та інших хвороб жіночих статевих органів. Займається лікуванням запальних, дистрофічних захворювань вульви, хронічного ендометриту, рецидивних ендо-, екзоцервіціта за допомогою плазмоліфтінгу
Лікар - дерматолог. Лікує захворювання шкіри, волосся та нігтів, зокрема акне, псоріаз, дерматити, грибкові інфекції, алопецію, а також проводить процедури по видаленню новоутворень на шкірі.
Наталія Ігорівна - досвідчений фахівець в сфері дерматології. Веде прийом дорослих і маленьких пацієнтів, лікує захворювання шкірного покриву і нігтів, вирішує проблеми випадіння волосся, виконує необхідні лікувально-діагностичні процедури, в тому числі видалення новоутворень шкіри
Валерій Петрович - висококваліфікований отоларинголог з великим досвідом роботи. Проводить діагностику, консервативне і хірургічне лікування захворювань ЛОР-органів, надає невідкладну допомогу пацієнтам, займається абластичним видаленням пухлин органів голови і шиї. Провів більше 10000 операцій на ЛОР-органах. Веде прийом дорослих і дітей
Тетяна Сергіївна маючи великий досвід роботи з проблемами стоп та нігтів прийшла до висновку, що неможливо позбутися проблеми без усунення причини яка до цього призвела. Це розуміння привело її до діагностики стопи та постави тіла в цілому. Використовує методологію діагностики стоп і нижніх кінцівок та проектує індивідуальні ортопедичні устілки .