Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог, Педіатр Розумна Олена Борисівна на Doc.ua
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Лікар Отоларинголог Драгомирик Юрій Валерійович на Doc.ua
Професійно проводить прийоми дорослих і дітей із захворюваннями ЛОР-органів. Застосовує сучасні методи консервативного лікування. Виконує спеціальні місцеві процедури з профілактичною метою сі для скорочення термінів захворювання.
Лікар Отоларинголог Сітухо Максим Іванович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Максим Іванович - отоневролог, є науковим співробітником Інституту отоларингології ім. О. С. Коломійченка. Серед професійних інтересів лікаря - діагностика і лікування запаморочень (в тому числі ДППГ і хвороба Меньєра), мікрохірургія середнього вуха і дитяча отоларингологія. Постійно удосконалює свій професійний рівень в клініках Франції, Австрії, Великобританії та Грузії
Лікар Проктолог, Хірург Косенко Олександр Петрович на Doc.ua
У лікаря більше 20 років досвіду хірургічних втручань в абдомінальній хірургії, хірургії м'яких тканин промежини і малого тазу, онкопроктологіі, гнійної хірургії. Олександр Петрович проводить оперативні втручання при хронічному геморої, свищі, анальній тріщині, парапроктиті, поліпах прямої кишки, ректоцеле. Виконує реконструктивно-відновлювальні та косметичні операції на м'яких тканинах промежини, сечостатевих органів. Проводить діагностику і лікування хронічних і гострих захворювань аноперіанального ділянки, сечостатевих органів,
Лікар УЗД-фахівець Кривенко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Наталія Євгенівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиціи, комп'ютернійі томографії, рентгенології. Досконально володіє сучасними методиками проведення УЗ-діагностики, включаючи ехокардіографію, доплерівські дослідження та ін. Має великий досвід виявлення онкологічних патологій
Лікар Отоларинголог Прокопович Віктор Степанович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Отоларинголог, сурдолог, лікує запальні хвороби ЛОР-органів (отит, фарингіт, риніт, ангіну). Також проводить діагностику і лікування, реабілітацію порушення слуху, слухопротезування. Проводить повний перелік амбулаторно-поліклінічних маніпуляцій, досліджень і операцій
Лікар Офтальмолог Морякова Ольга Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрії і контактна корекція зору. Займається лікуванням патології передніх відділів ока. Володіє сучасними алгоритмами підбору м'яких контактних лінз, засобів оптичної корекції зору, очкової корекції будь-якої складності.
Лікар Отоларинголог Стась Павло Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
ЛОР, спеціалізується в області хірургічного, медикаментозного і фізіотерапевтичного лікування захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить кріолікування і профілактику ЛОР захворювань.
Лікар Офтальмолог Овсієнко Вікторія Петрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізується на проведенні профілактичних оглядів у дітей, на лікуванні хвороб запальної природи, на підборі окулярів, видаленні сторонніх тіл, на визначенні по таблиці Рабкіна сприйняття кольору. Вікторія Петрівна компетентна в проведенні апаратної коригування міопії, косоокості, порушення акомодації, амбліопії
Лікар Отоларинголог, Сурдолог Передерій  Ольга  Володимирівна на Doc.ua
Ольга Володимирівна – молодий спеціаліст, який застосовує у роботі принципи доказової медицини та сучасний підхід до діагностики та лікування ЛОР-захворювань. Коли лікар виконує лікувальні процедури та маніпуляції, особливу увагу приділяє комунікації з пацієнтом та його безпекою. Ольга Володимирівна постійно розвивається та підвищує свій професійний рівень.