Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Злочевська Ірина Едуардівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог надає кваліфіковану допомогу пацієнткам із захворюваннями ендометрія, функціональними кістами, гострим аднекситом, аномальними матковими кровотечами. Відновлює оваріально-менструальний цикл, проводить видалення новоутворень жіночих статевих органів. Спеціалізується на прийомі вагітних пацієнток з патологією шийки матки
Лікар Педіатр Фірсова Лаура Самвелівна на Doc.ua
Лаура Самвеловна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, Лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Лікар Мануальный терапевт, Рефлексотерапевт, Вертебролог Бондарюк Юрій Костянтинович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціаліст по вертебрології, мануальній терапії і рефлексотерапії, проводить лікування болей в ногах і спині. Виконує масаж в різних техніках, фітотерапію, фізіотерапію, мікрофармакопунктуру, юмейхотерапію, постізометричну релаксацію.
Лікар Терапевт Коваль Олександр Валерійович на Doc.ua
Лікар-терапевт першої категорії. основний напрямок роботи якого полягає в лікуванні та діагностиці захворювань органів травлення, дихання,серцево-судинної системи. Веде пацієнтів з супутніми хворобами, де основною метою лікаря є лікування організму в цілому. Проводить лікування дорослих та дітей з 14 років
Лікар Невролог Секер Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, є висококласним фахівцем в області невропатології (дитячої та дорослої). Займається комплексним лікуванням психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.
Лікар Гомеопат, Лікар нетрадиційної медицини Єлісєєва Алла Петрівна на Doc.ua
Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Кийло Галина Володимирівна на Doc.ua
Галина Володимирівна проводить профілактичний огляд пацієнта і складання індивідуальної програми профілактичних обстежень, лікування гострих захворювань терапевтичного профілю, а також загострень хронічних хвороб внутрішніх органів. Приймає дорослих і дітей з 3 років
Лікар Алерголог Панютчева  Валерія  Борисівна на Doc.ua
Валерія Борисівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань у дітей. Консультує, проводить огляд, призначає методи діагностики для підтвердження діагнозу і виписує необхідне лікування з урахуванням індивідуальних особливостей.
Лікар Логопед, Дефектолог Ткачук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Лікар Алерголог Савенко Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається лікуванням станів, які супроводжуються харчовою алергією, проявом кропив’янки, алергічного риніту, симптомами гастроінтестинальної алергії та алергічного кон’юнктивіту.