Київ

за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Трокай Юлія Олексіївна на Doc.ua
4.8
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить передня та задню риноскопію; фарингоскопію, гіпофарингоскопію; непряму та пряму ларингоскопію; отоскопію; тимпанометрію
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог Делятин Оксана В'ячеславівна на Doc.ua
4.7
Оксана Вячеславівна проводить лікування і діагностику хвороб шкіри, нігтів, волосся. Діагностує і лікує гострі шкірні патології, хронічні захворювання (псоріаз, екзема, вугрової хвороба та інші), хвороби, що передаються статевим шляхом (мікоплазми, уреаплазми, дерматофіброма і т.д.). Має навички дерматоскопії, видалення доброякісних новоутворень шкіри, діатермокоагуляції і кріодеструкції. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років
Лікар Подолог Конєв Віталій Васильович на Doc.ua
4.7
Доктор спеціалізується на подології. Займається вирішенням таких проблем, як: оніхокріптоз, оніхогріфоз, оніхомікоз, всі стадії мозолів, натоптиші, пітливість стоп. Проводить апаратний педикюр і манікюр, лікує врослі нігті за допомогою пластин і скоб
Лікар Отоларинголог Стась Володимир Григорович на Doc.ua
4.7
ЛОР вищої категорії, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань вухо / горла / носа консервативними, хірургічними та кріометодамі.
Лікар Мануальный терапевт, Масажист, Реабілітолог, Вертебролог Кубасов Павло Веніамінович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Павло Веніамінович проводить прийом дорослих і дітей. Прийом проводить на виїзді до пацієнта. Спеціалізується на лікуванні ішіасу, люмбаго, радикулопатії, артриту, остеохондрозу, кривошиї, соматоформних розладів
Лікар Сімейний лікар Яременко Наталія Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Наталія Петрівна спеціалізується на лікуванні та діагностиці ГРВІ, захворювань дихальної, травної, серцево-судинної системи. Проводить консультативний прийом, огляд, призначає лікування, направляє при необхідності до фахівців вузького профілю. Веде прийом дорослих і дітей від 10 років
Лікар Мамолог, Проктолог, Хірург Купченко Ярослав Володимирович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений лікар-хірург широкого профілю. Володіє основним спектром оперативних втручань, що проводяться хворим з хірургічною інфекцією, опіками, травмами, трофічними порушеннями, новоутвореннями і ін. Є автором і співавтором 6 наукових робіт, має 2 патенти
Лікар Отоларинголог Мішуровскій Володимир Григорович на Doc.ua
4.6
Пріоритетні напрямки роботи Володимира Григоровича - консультування дітей різного віку, оперативне, консервативне лікування інфекційних, запальних, травматичних і інших захворювань, локалізованих в ЛОР-органах. Безопераційне лікування аденоїдів, хронічного тонзиліту, інших патологій вуха, горла, носа.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Шпак Діна Юріївна на Doc.ua
4.5
Лікар спеціалізується на ортодонтичній стоматології, проводить вирівнювання зубного ряду, а також виправлення прикусу за допомогою брекет-систем, кап.
Лікар Реабілітолог, Кінезітерапевт Комаренко Юлія на Doc.ua
4.5
Фахівець з фізичної реабілітації та кінезітерапії. Володіє навичками кінезіологічного тейпування, техніками глибокого масажу. Займається лікуванням артрозу (остеоартрозу), дорсалгії (болі в спині), цервикалгії (болі в шиї), остеохондрозу, сколіозу і ін.