Дитячі лікарі Києва

Анна Володимирівна володіє найрізноманітнішими сучасними методиками лікування ЛОР-патологій, як консервативними, так і оперативними, віддаючи перевагу малоінвазивним втручанням. Проводить лікування захворювань вуха, горла, носа, а також шиї і голови, як у дорослих, так і у дітей (від 3 років)
Київ, вул. М. Ломоносова, 60/5
Висококваліфікований фахівець з великим досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням зубних патологій у дорослих і дітей, а також проводить процедури, спрямовані на відновлення естетичної та робочої функції зуба такі, як: відбілювання, пломбування та ін.
Лікар - педіатр вищої категорії, здобувач звання «Кандидат наук», працює в напрямку педіатрія, а також імунологія. Спеціаліст в області лікування порушень імунітету, хронічних грибкових, вірусних і бактеріальних інфекцій
Анна Валеріївна спеціалізується на діагностуванні та лікуванні запальних захворювань очей, патології рогівки, сітківки, ретинопатії, порушень зору. Здійснює контактну корекцію порушень зору, видалення сторонніх тіл кон'юнктиви і рогівки, промивання носозлезних каналів
Лікар-подолог вищої категорії, здійснює апаратний педикюр і манікюр, протезування нігтів, нарощування нігтів гелем. Проводить лікування врослих нігтів (за допомогою скоб, пластин), мікозу стоп, пітливості стоп, тріщин, плоскостопості (поперечного, поздовжнього), артрозу (деформації вальгусной кістки першого пальця) та інші. Веде прийом для дорослих, дітей і пенсіонерів
Має вищу категорію з пульмонології. Ольга Петрівна спеціалізується на лікуванні дітей, у яких діагностовано хвороби органів дихання, що протікають в хронічній формі
Доктор Тарнавський займається сімейним консультуванням, загальнотерапевтичним прийомом, а також спеціалізованим гастроентерологічним прийомом пацієнтів. Микола Миколайович проводить всебічну діагностику і терапію гострих або хронічних патологій структури і функції внутрішніх органів.
Невролог дитячий, має вищу категорію, працює з дітьми, у яких спостерігається розумова відсталість, епілепсія, тики, дитячий церебральний параліч, невроз, вроджені аномалії неврологічного напрямку. При необхідності призначає такі методи лікування, як фізіотерапія, фізична реабілітація, фармакотерапія.
Осетрова Ірина Федорівна
Серед пріоритетних напрямків роботи Ірини Федорівни - лікування діток, у яких діагностовано затримки в психомоторному розвитку, в розвитку мови, надання консультацій сім'ям, у яких діти мають особливі потреби (наприклад, порушення мови/зору/слуху, ДЦП). Також доктор Осетрова визначає необхідність і різновид медикаментозного лікування при неврологічних хворобах
Дитячий невролог Вікторія Володимирівна займається супроводом дітей, які перенесли патології ЦНС при внутрішньоутробному розвитку, дітей з хронічною неврологічною патологією, корекцією порушень функції нервової системи у дітей медикаментозним способом і за допомогою гомеопатії.