Лікар спеціалізується на діагностиці та консервативному лікуванні офтальмологічних захворювань таких як: міопія, гіперметропія, астигматизм, амбліопія , косоокість та інші. Здійснює видалення стороннього тіла рогівки і кон'юнктиви. Лікує захворювання і патології офтальмологічного профілю. Веде прийом для дітей від 3-х років.
Лікар-отоларинголог в основні напрямки роботи, якого входить діагностика і лікування вазомоторних ринітів різного походження, вірусних і бактеріальних назофарингітів. Варто відзначити, що крім цього Олена Богданівна також займається видаленням атером і розкриттям паратонзилярних абсцесів
Лікар-офтальмолог Ігор Васильович веде прийом дорослих і дітей з 3-х річного віку. Займається лікуванням дегенерації сітківки, запалення сітківки, діабетичної ретинопатії, глаукоми, вторинної катаракти. Проводить кріодеструкцію пухлин ока, парадульварні ін'єкції, лазерну коагуляцію пухлин
Зайченко Віктор Іванович — лікар-отоларинголог вищої категорії, дитячий отоларинголог, Заслужений лікар України. Проводить консультативний прийом, огляд, ендоскопічні дослідження ЛОР-органів, підбір схеми лікування. Лікує гострі і хронічні запальні процеси верхніх дихальних шляхів, носа і вух. Також займається лікуванням хропіння
Лікар-подолог, спеціалізується на лікуванні врослих нігтів, встановленні корекційних систем, реставрації деформованої нігтьової пластини, протезуванні нігтів, медичному педикюрі, лікуванні тріщин стоп. Веде прийом дорослих і дітей.
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів з народження і до 18 років. Особливу увагу доктор приділяє дітям раннього (до 3 років) і підліткового віку. Спеціалізується на комплексному підході до вирішення гострих та хронічних респіраторних захворювань, функціональних розладів шлунково-кишкового тракту. Проводить діагностику і лікування ендокринних захворювань: дитяче ожиріння, гіпотиреоз, нетоксичний зоб, оцінку фізичного і нервово-психічного розвитку дитини. У практиці Юлія Миколаївна використовує сучасні методи лікування та діагн
Лікар-отоларинголог приймає дорослих і дітей з 6-ти років із захворюваннями ЛОР-органів. Надає екстрену і планову допомогу. Виконує такі хірургічні маніпуляції і процедури, як: пункція верхньощелепної пазухи, припікання лімфоїдних гранул глотки, радіохвильова точкова коагуляція слизової глотки і корекція судин при рецидивуючих носових кровотечах, резекція кісти піднебінної мигдалини, продування слухової труби по Політцеру і ін.
Доктор має великий досвід у практичній офтальмології, публікаціях наукових статей, активний учасник медичних конференцій і симпозіумів. Спеціалізується на лікуванні запальних і дистрофічних захворюваннях очей у дітей. Також доктор проводить діагностичні та медичні маніпуляції в галузі офтальмології.