Дитячі лікарі Києва

Головкевич Віктор Володимирович
Дитячий уролог спеціалізується на малоінвазивній та реконструктивно-пластичної косметичній урології вроджених вад розвитку у дітей. Проводить діагностику і лікування запальних процесів в сечостатевих органах, аномалій розвитку сечового міхура, нирок і статевих органів, нейрогенних дисфункцій сечового міхура і ін.
Київ, вул. Анни Ахматової, 31
Колпакова М.А. займається терапією гострих і схильних до хронізації запальних процесів ЛОР-органів, включаючи тонзиліти, фарингіти, отити, ларингіти, риніти та інші подібні патології. Лікар проводить лікування захворювань ЛОР-органів за допомогою апарату «Тонзіллор-ММ» (унікальна процедура консервативного лікування отоларингологічних захворювань шляхом впливу енергії низькочастотних ультразвукових коливань і вакууму на уражені біоткані)
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Олексій Олексійович консультує дітей всіх вікових груп з питань своєчасного виявлення патологій і відхилень у розвитку. Підбирає заходи впливу з лікувальною і профілактичною метою. Надає кваліфіковану допомогу при гострих травмах
Київ, вул. Саксаганського, 39а
Гастроентеролог дитячий другої категорії, педіатр вищої категорії. Лікар спеціалізується на дитячій гастроентерології та педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує будь-які прояви респіраторних захворювань; загострень будь-яких хвороб; ознак отруєння і розладів в роботі шлунково-кишкового тракту
Швець Олена Генріхівна
Спеціалізується на спостереженні дітей молодшого віку. Проводить діагностику та терапію кардіологічного, терапевтичного, гастроентерологічного профілів, респіраторних захворювань. Складає програми раціонального харчування, вакцинації, профілактики глистових інвазій.
Дитячий гінеколог Тетяна Валеріївна проводить профілактичні огляди дівчаток, виявляє порушення статевого дозрівання, діагностує і лікує запальні процеси, регулює менструальний цикл, в разі якщо він нерегулярний або спостерігаються надмірні кровотечі.
Лікар проводить гайморотомію, фронтотомію, підслизову резекцію перегородки носа, поліпотомію, аденотомію, тонзилектомію, підслизову вазотомію носових раковин, УЗД носових раковин, антромастоїдотомію. Займається діагностикою та лікуванням ЛОР-захворювань.
Київ, вул. Данькевича, 16
Лікар-офтальмолог лікує у пацієнтів такі захворювання, як катаракта, глаукома, кератоконус, увеїт, кон'юнктивіт, кератит, халязіон, міопія, пресбіопія, гіперметропія. Проводить комплексну діагностику зору як у дорослих, так і у дітей
Київ, вул. Предславинська, 35
Київ, вул. Предславинська, 34
Наталія Анатоліївна - фахівець за новими технологіями в стоматології, особливо в галузі художньої реставрації фронтальних / бічних зубів, ерозії емалі, ендодонтичного лікування. Проводить комплексний терапевтичний і дитячий прийом, відмінною рисою якого є індивідуальний підхід до кожного клієнта, вибір оптимального методу лікування з використанням інноваційних технологій.
Лікар-подолог спеціалізується на лікуванні діабетичної стопи, медичному педикюрі з використанням лез, лікуванні врослих нігтів інструментальним методом, а також за допомогою постановки скоб і пластин