Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Бойко Тетяна Іванівна на Doc.ua
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії. Проводить терапевтичне лікування молочних зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування молочних зубів, видалення молочних зубів
Лікар Стоматолог Тищенко Наталія Сергіївна на Doc.ua
Лікування дітей в медикаментозному сні, профілактика каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видалення тимчасових зубів у дітей, лікування карієсу і його ускладнень тимчасових зубів.
Лікар Подолог Штода Інна Олександрівна на Doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійність та відповідальність під час проведення маніпуляцій. Надійність та результативність в роботі з пацієнтами.
Лікар Педіатр Попович Світлана Михайлівна на Doc.ua
Світлана Михайлівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар Психолог Зінченко  Назар  Сергійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Зінченко Назар Сергійович – Дитячий психолог, сімейний психолог, дорослий психолог. Створив з нуля систему психологічних служб для приватних ліцеїв Study.ua, розробив та впровадив предмет «психологія» для учнів 5-10 класів. Розробив систему тестування для кандидатів на вступ до навчального закладу. Працював як психолог з Globe Intrnational School Одружений, співпрацює з освітніми компаніми та корпоративним сектором, розробляє освітні програми та корпоративні тренінги, проводить групові та індивідуальні сесії
Лікар Кінезітерапевт Дріді Сейфеддин на Doc.ua
Лікар кінезітерапевт, фізичний терапевт. Займається лікуванням болю в спині і шиї, остеохондрозу, протрузії міжхребцевого диска, міжхребцевої грижі, запалення сідничного нерва (ішіас), коксартрозу та ін. Проводить реабілітацію після видалення міжхребцевої грижі, операції із заміни суглобів, травм, переломів.
Лікар Стоматолог-хірург Єгоров  Ростислав  Ігорович на Doc.ua
Ростислав Ігорович високоспеціалізований лікар стоматолог-хірург, є автором і співавтором 27 наукових праць. Займається видаленням зубів будь-якої складності, корекцією щелепно-лицьових патологій, проводить оперативне втручання для підтримки і відновлення здоров'я органів порожнини рота, невідкладну допомогу в екстрених ситуаціях.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Аліферов Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар, кандидат медичних наук Аліфер Ольга Олександрівна, має значний досвід роботи в області сімейної медицини та терапії. Професійно проводить консультативні прийоми і лікування таких захворювань як ГРВІ, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, ішемічна хвороба серця і багато іншого.
Лікар Стоматолог Місюра Олексій Іванович на Doc.ua
Лікар Місюра більше 10 років займається лікуванням зубів. Олексій Іванович веде стоматологічний прийом дорослих і маленьких пацієнтів.
Лікар Стоматолог Кошиль Євгенія Олександрівна на Doc.ua
В роботі спеціалізується на реставрації зубів, хірургії, протезування, дитячої, терапевтичної стоматології.