Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог Рябий Петро Васильович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог (вища категорія), провів понад 10 тисяч загальних анестезій при оперативних втручаннях в нейрохірургії, торакальної, черевної, судинної хірургії, ортопедичних операціях, реконструктивної та пластичної хірургії, а також ЛОР і офтальмологічних операціях.
Лікар Подолог Хамдун Мухамед Нурі на Doc.ua
Лікар спеціалізується на важких формах вростання нігтьової пластини, видаленні глибоких кореневих мозолів, апаратному медичному педикюрі. Застосовує новітні подологічні методики в роботі зі стопою. Організатор і спікер багатьох міжнародних конференцій. Також проводить авторські семінари, майстер-класи, курси для подологів
Лікар Стоматолог Волощук Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу; пульпіту; періодонтиту; пломбуванням кореневих каналів; реставрацією зубів; лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Лікар Нефролог, Педіатр Савенкова Ірина Іванівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Педіатр, нефролог, в роботі віддає перевагу комплексному підхіду в лікуванні захворювань нирок, сечовивідних шляхів. Для лікування пацієнтів застосовує фізіотерапевтичні процедури, фітотерапію.
Лікар Ортопед, Травматолог Христенко Юрій Олексійович на Doc.ua
Лікар Ендокринолог Белінгіо Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна - дитячий ендокринолог вищої категорії. Займається лікуванням захворювань щитовидної залози, приймає пацієнтів з патологіями росту, порушеннями статевого дозрівання, ожирінням, цукровим діабетом I типу
Лікар Отоларинголог Рибянець Оксана Яківна на Doc.ua
Отоларинголог, має вищу категорію, виконує оперативні втручання на ЛОР-органах (планові і ургентні) у дітей і дорослих. Лікує патології ЛОР-органів (риніт, синусит, ларингіт, фарингіт і т.д.).
Лікар Алерголог Колеснікова  Ольга  Леонідівна на Doc.ua
Лікар алерголог спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострої і хронічної кропив’янки, ангіонабряку, бронхіальної астми, цілорічного та сезонного алергічного ринокон’юнктивіту, атопічного дерматиту, інсектної алергії, анафілаксії, харчової алергії, псевдоалергічних реакцій
Лікар Сімейний лікар Булавка Наталія Миколаївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, отит, риніт, ангіна, коклюш, пневмонія, бронхіт, коліт, дисбактеріоз та інші. Веде прийом для дітей з народження
Лікар Мануальный терапевт, Фізіотерапевт Зіневич  Олександр Миколайович на Doc.ua
Фізичний терапевт. Автор методики безмедикаментозного відновлення росту волосся, експерт, реабілітолог, мануальний терапевт, остеопат, автор методики «Оздоровчої системи вібраційних навантажень». Засновник клініки здорового волосся «Healthy Hair», і «Центр оздоровлення, лікування та краси R&B». Приймає дорослих і дітей з 8 років