Дитячі лікарі Києва

Київ, Драгомирова 2-а
Роман Олександрович - дерматовенеролог, косметолог, фахівець з лазерної терапії, а також сертифікований тренер з плазмотерапії, автор семінарів, постійний учасник міжнародних медичних освітніх проектів та конференцій. Володіє також великим спектром методик (плазмотерапія, радіохвильовий ліфтинг і т. д.) з корекції і усунення дефектів шкіри. Веде прийом дорослих та дітей від 14 років
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
Олег Миколайович - лікар стоматолог -пародонтолог. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, професійну чистку зубів, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування, ремінералізацію зубів, лазерне відбілювання зубів та інше.
Київ, вул. Січових Стрільців, 37-41
Лікар-стоматолог надає допомогу дорослим і дітям. Проводить лікування всіх видів пульпітів і періапікальних змін, некаріозних уражень зубів. Веде спостереження за пацієнтами пародонтологічного профілю, працює з кофердамом і склоіномерним цементом. Застосовує апаратні методи професійної гігієни порожнини рота
Київ, Долобецький острів
Харченко В. А. надає комплексну психологічну допомогу професійним спортсменам, молодим спортсменам і їхнім батькам, а також психологічне консультування з питань самореалізації і особистісного зростання, досягнення цілей, при панічних атаках, страхах, тривозі, розладах харчової поведінки, зниження зайвої ваги
Київ, вул. Анни Ахматової 32/18
Кваліфікований подолог з медичною освітою. Спеціалізується на лікуванні та профілактиці захворювань, а також косметичних дефектів стопи, включно зі шкірою і нігтями. Лікар проводить медичний педикюр усіх типів складнощів, лікування врослого нігтя, установку коригувальних систем, обробкою мозолів і тріщин. Також надає нігтям ідеального образу як жінкам, так і чоловікам, і навіть дітям.
Київ, Мельникова, 49
Лікар надає всі види терапевтичних стоматологічних послуг: займається лікуванням карієсу і його ускладнень у дітей і дорослих, лікуванням некаріозних уражень зубів, запальних захворювань ясен, виконує професійні гігієнічні чистки порожнини рота. Також є фахівцем в області ортопедичної стоматології (протезування), здійснює художню реставрацію фронтальних зубів
Київ, пр-т Перемоги, 15
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу; пульпіту; періодонтиту; пломбуванням кореневих каналів; реставрацією зубів; лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Київ, Вул. Анни Ахматової, 35
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань всієї родини. Проводить комплексну діагностику зору, займається консервативним лікуванням спадкових та набутих офтальмологічних захворювань, зокрема косоокості. Видалення сторонніх тіл з рогівки. За допомогою сучасних апаратів підбирає ортокератологічні (нічні) лінзи та засоби контактної корекції.
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Київ, вул. Гоголівська, 39
Салхи Уссама спеціалізується на виправленні неправильного прикусу і деформації зубів. Встановлює металеві, пластикові, керамічні та сапфірові брекет-системи. Веде прийом україно-, російсько-, арабо-, англо-, французько і італьяноязичних пацієнтів.