Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Соловйова Світлана  Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Світлана Володимирівна кваліфікований лікар УЗ діагностики другої категорії. Проводить широкий спектр УЗ досліджень як дорослим так і дітям з першого року життя.
Лікар Стоматолог-терапевт Хромова Ольга  Ігорівна на Doc.ua
Ольга Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить профілактика стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів тощо. Також лікар виконує реставрацію зубів, ендодонтичне лікування, шинування зубів.
Лікар УЗД-фахівець Егорова Наталья Александровна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дуплексне (триплексне) сканування судин (вени і артерії) нижніх і верхніх кінцівок, брахіоцефальної зони (шия), транскраніальне сканування судин головного мозку, ехокардіографію, еластографію, УЗД органів черевної порожнини, нирок, щитовидної залози
Лікар Невролог Фоменко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Фоменко Наталя Миколаївна консультує як дитячий невролог, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи: головний біль, енурез, порушення сну, гіперактивність і т. Д.
Лікар УЗД-фахівець Кузьменко Сергій Юрійович на Doc.ua
Кузьменко Сергій Юрійович є лікарем ультразвукової діагностики вищої категорії, що протягом багатьох років допомагає своїм пацієнтам. Аби удосконалювати свої навички та знання, лікар бере активну участь в науково-практичних конференціях і тематичних курсах з ультразвукової діагностики
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Артеменко Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Пурпашанг  Марям  Іраджи на Doc.ua
Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Лікар Акушер-гінеколог, Інфекціоніст, Реабілітолог Громадський Євгеній Олександрович на Doc.ua
Лікар Стоматолог Обертюк Валентин Николаевич на Doc.ua
Лікар Педіатр Гончарова Юлія Олексіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спостерігає дітей з перших днів життя. Оцінює розвиток органів і систем малюка, виявляє фізіологічні відхилення періоду новонародженості, займається виходжування передчасно народжених дітей, лікуванням захворювань і патологічних станів перинатального віку. Має понад 20 наукових праць, 4 патенти, 18 наукових статей