Дитячі лікарі Києва

Доктор Лоянич має багаторічний досвід роботи отоларингологом, включаючи клінічний досвід по наданню отоларингологічної реанімаційної допомоги. Наталія Василівна займається гнійними патологіями ЛОР-органів, тривалими запаленнями (хронічний тонзиліт, фарингіт), повторними гайморитом і будь-якими іншими проблемами в отоларингології.
В область професійних інтересів доктора Дєєвої входить діагностування і подальше лікування паразитарних, грибкових захворювань, що виникають на шкірі, нігтях (трихофітія, мікроспорія, оніхомікози), вугрові хвороби, псоріазу у дітей, піодермії, алергодерматозів. Також Олена Олександрівна компетентна в видаленні контагіозного молюска
Дитячий уролог (вища категорія), проводить хірургічне лікування, застосовуючи найсучасніші способи: лапароскопію, ендоскопію, реконструктивно-пластичні і мікрохірургічні операції. Займається лікуванням порушення функції сечового міхура, інфекцій сечовивідних шляхів, аномалій розвитку сечовидільної системи і зовнішніх статевих органів
Анна Миколаївна спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням захворювань і патологій ендокринологічного спектра. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Київ, пр. Оболонський, 1-Б
Лікар-офтальмолог, проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз (торических, сферичних, мультифокальних) для пацієнтів різних вікових груп. Здійснює підбір всіх видів очкової корекції (монофокальна, прогресивних), володіє сучасними методами лікування органу зору.
Лікар-вертебролог, реабілітолог, ерготерапевт допомагає відновити втрачені рухові навички після перенесених операцій та травм за допомогою лікувальної і вертебро-суглобової гімнастики. Займається профілактикою сколіозу і плоскостопості
Дитячий лікар-отоларинголог (ЛОР) вищої категорії, спеціалізується на лікуванні верхніх дихальних шляхів, онкологічних захворювань ЛОР-органів. Займається реабілітацією глухоти.
Київ, вул. Княжий Затон, 9
Анжеліка Петрівна — професіонал, який знає в своїй справі всі тонкощі профілактики і лікування гінекологічних хвороб у дітей і підлітків від 0 до 18 років.