Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Саксаганського, 44, оф. 2
Доктор спеціалізується на дитячій і підлітковій психології. Проводить психологічне консультування, психодіагностику, діагностику IQ, психокорекцію, сенсорну інтеграцію, снюзелен терапію. Веде прийом для дітей від 3-х років
Київ, Кудрявський спуск, 10А
Займається ортодонтичним лікуванням дорослих / дітей за допомогою знімних і незнімних методик.
Київ, вул. Волоська, 50/38
Доктор Щербина Т.М. спеціалізується на корекції дистального, мезіального, глибоко, перехресного, відкритого прикусу і дістопії за допомогою знімних і незнімних технік (ретейнери, трейнери, капи, елайнери, брекет-системи та ін.).
Київ, просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 8а
Ортодонт, фахівець з корекції різних типів зміщення прикусу у дорослих і пацієнтів дитячого віку з застосуванням сучасних ортодонтичних пристосування і прийомів (капи, лінгвальні, сапфірові, керамічні брекет-системи) незнімних апаратів.
Київ, бульвар Леси Украинки, 24-б
Олексій Вікторович по стоматології має другу кваліфікаційну категорію. Займається ортопедичним, хірургічним, терапевтичним лікуванням. Проводить стоматологічне лікування дітей.
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Доктор лікує такі захворювання, як: ГРВІ, кишкові інфекції, пневмонія, кашлюк, кір, вітряна віспа
Київ, вул. Василя Тютюнника (Анрі Барбюса) 51/1А
Кваліфікований дерматовенеролог і косметолог, фахівець високої кваліфікації в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Займається антивікової терапією, гіпергідрозом, гіперпігментацією, акне, постакне, рубцевими змінами тканин, випаданням волосся аліментарного генезу, нейродермітом, стрептодермією, стафілодермією
Київ, вул. Богатирська, 6/1
Доктор Петренко А.А. є фахівцем широко профілю, що володіє численними прийомами хірургічних процедур в стоматології (видалення зубів, цистектомія), прийомами ортопедичного лікування (установка коронок, протезів), а також терапевтичним лікуванням зубів у дітей і дорослих (карієс, пульпіт).
Київ, вул. Набережно-Лугова, 11
Лікар застосовує в практиці метод когнітивно-поведінкової терапії: сучасне, науково визнане, західний напрямок психотерапії. Серед переваг методу - короткостроковість, обов'язкове планування кожної сесії, постановка цілей і чіткий відробіток проблем з їх профілактикою в майбутньому. Займається психотерапією і допомагає пацієнтам з розладами харчової поведінки, депресивними та тривожними станами, сімейними і міжособистісними проблемами, виступає кар'єрним консультантом і супроводжує особистісний ріст. Працює з проблемою схуднення (позбавлення від зайвої ваги і компульсивного переїдання, психологічний супровід зниження ваги)
Київ, вул. Урлівська, 30
Роман Костянтинович спеціалізується на масажі: загальний, лімфодренажний, антицелюлітний, лікувальний, оздоровчий, розслабляючий. Процедура масажу займає від 45 до 60 хвилин (за індивідуальною потребою). Масаж не розділений на зони. Поширюється на всі частини тіла з акцентом на проблемну. проводить реабілітацію