Дитячі лікарі Києва

Лідія Ігорівна - фахівець з дорослої та дитячої психології, викладач вищого навчального закладу. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гіперактивності у дітей, тривожно-фобічних розладів, неврозів. Допомагає виявити здібності у дітей, готовність їх до школи. Консультує в питаннях взаємин статей, особистісного та професійного розвитку, психосоматичних проблем
Київ, пр-т В. Лобановського, 5а
ЛОР, спеціалізується в області хірургічного, медикаментозного і фізіотерапевтичного лікування захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить кріолікування і профілактику ЛОР захворювань.
Лікар-педіатр вищої категорії, лікар-кардіолог. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань у дітей всіх вікових груп. Крім того, веде медичний нагляд за часто хворіючими дітьми. Готує маленьких пацієнтів до дитячого садку і школи.
Доктор Карабенюк А. В. спеціалізується на терапії травм і пошкоджень ліктьового суглоба, а також на корекції вроджених патологій зводу стопи і п'яти (плоскостопість, клишоногість, серповидна стопа і ін.). Лікар - асистент кафедри дитячої хірургії НМУ ім. Богомольця
Основний напрямок в роботі офтальмолога - лікування хвороб очей у дітей. Доктор допомагає впоратися з вродженими аномаліями зору, астигматизмом, короткозорістю, далекозорістю, ретинопатією
Лікар-педіатр (перша категорія), лікує інфекційні хвороби, гельмінтози, травні розлади у дітей. Також займається терапією хвороб органів дихання і герпетичних інфекцій. Проводить консультації щодо дитячого харчування, вакцинації, здійснює оформлення документації в дитячий садок і школу.
Шкоба Ярослав Васильович
Завідувач ЛОР-відділення Київської обласної клінічної лікарні. Отоларинголог, має вищу категорію, Заслужений лікар України виконує операції при хворобах приносових пазух, септопластиці, редресацію кісток носа, видалення кіст шиї (серединної і бічний), аденотомію і інші маніпуляції, направлення на лікування хвороб ЛОР-органів
Лікар-отоларинголог має необхідний досвід і практичні навички для лікування патологій ЛОР-органів. Проводить пункцію гайморових пазух, разкриття абсцесів, катетеризацію слухових труб, промивання лакун мигдалин і інші лікувальні процедури
Доктор займається діагностикою, лікуванням, диспансерним наглядом і профілактикою туберкульозу, надає консультативну та методичну допомогу іншим медичним фахівцям з питань раннього виявлення та профілактики цього захворювання, при необхідності направляє до інших фахівців, так як застосування лише консервативного лікування і малоінвазивних процедур буває недостатнім
Лікар проводить промивання лакун мигдаликів, промивання по Проєтцю (кукушка), ендоскопічний огляд ЛОР-органів. Займається лікуванням та діагностикою ЛОР-захворювань.