Дитячі лікарі Києва

Лікар проводить гайморотомію, фронтотомію, підслизову резекцію перегородки носа, поліпотомію, аденотомію, тонзилектомію, підслизову вазотомію носових раковин, УЗД носових раковин, антромастоїдотомію. Займається діагностикою та лікуванням ЛОР-захворювань.
Київ, вул. Данькевича, 16
Лікар-офтальмолог лікує у пацієнтів такі захворювання, як катаракта, глаукома, кератоконус, увеїт, кон'юнктивіт, кератит, халязіон, міопія, пресбіопія, гіперметропія. Проводить комплексну діагностику зору як у дорослих, так і у дітей
Київ, вул. Предславинська, 35
Київ, вул. Предславинська, 34
Наталія Анатоліївна - фахівець за новими технологіями в стоматології, особливо в галузі художньої реставрації фронтальних / бічних зубів, ерозії емалі, ендодонтичного лікування. Проводить комплексний терапевтичний і дитячий прийом, відмінною рисою якого є індивідуальний підхід до кожного клієнта, вибір оптимального методу лікування з використанням інноваційних технологій.
Лікар-подолог спеціалізується на лікуванні діабетичної стопи, медичному педикюрі з використанням лез, лікуванні врослих нігтів інструментальним методом, а також за допомогою постановки скоб і пластин
Лікар-офтальмолог, веде амбулаторний прийом дорослих і дітей, проводить вилучення чужорідних непроникаючих тіл з ока, інструментальну і апаратну діагностику очних захворювань, лазерну дісцізію при вторинній катаракті, призначає фармакотерапію та ін.
Володимир Степанович - отоларинголог вищої категорії, проводить консервативне і оперативне лікування захворювань вух, горла і носа у дорослих і дітей. Надає невідкладну медичну допомогу при абсцесах і попаданні чужорідних тіл в ЛОР-органів, зупиняє носові кровотечі, проводить планові операції, володіє методами ендоскопічної ЛОР-діагностики, мікроскопії, дослідження вестибулярної функції. Має досвід роботи за кордоном (Єменська арабська республіка)
Дитячий і дорослий лікар дерматовенеролог, проводить діагностику, лікування і профілактику великого переліку захворювань шкіри і її придатків (алергічної, бактеріальної, вірусної, грибкової, що не уточненої етіології). Також проводить профілактичні огляди, хімічні поверхневі пілінги, проколи вух у дорослих і дітей
Харків, вул. Василя Стуса, 4 а, оф. №314
Дієтолог, займається складанням дієтичних програм, індивідуального раціону, проводить корекцію харчування при гіпотрофії, захворюваннях органів травлення і сечовиділення, при цукровому діабеті, подагрі, гіпертонічній хворобі, вагітності та грудному вигодовуванні.
Київ, вул. Композитора Мейтуса, 4
Сімейний лікар. Консультує дорослих і дітей від 6 років. Проводить профілактику, діагностику та лікування гострих респіраторних вірусних захворювань і їх ускладнень, захворювань шлунково-кишкового тракту, нирок, дихальної системи та багато інших.
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 4 корпус 4
Проводить ультразвукову діагностику всіх органів і систем дорослих і дітей. Володіє методами сонографічного обстеження. Виконує обстеження новонароджених (в тому числі і недоношених).