Дитячі лікарі Києва

Бровари, вул. Київська, 251А
Лікар-педіатр проводить діагностику, консультування та лікування захворювань пацієнтів дитячого та підліткового віку. Спеціалізується в лікуванні хвороб сфери пульмонології, гастроентерології, нефрології. У Наталії Борисівни практичний досвід роботи в педіатрії більше 20 років.
Київ, пр-т Героїв Сталінграду, 20
Наталія Василівна - дитячий невролог. Лікар проводить огляд, оцінку фізичного, нервово-психічного розвитку, консультує, дає рекомендації по адаптації дитини в дитячий колектив, розвитку моторики (великої та дрібної), також доктор спостерігає дітей з диспансерної групи і т.д.
Фахівець подолог. Проводить апаратну обробку стоп та нігтів, обробку тріщин та уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів, видалення натоптишів, мозолів, встановлення корекційних систем. Лікує такі захворювання, як: гіперкератоз, грибок нігтів (оніхомікоз), мозоль, оніхолізис, оніходистрофія.
Баринова Ганна Олександрівна
Анна Олександрівна - лікар вищої категорії, спеціалізується на реконструктивно-пластичній хірургії повік і периорбітальної зони при вроджених і набутих дефектах. Більше 18-ти років проводить хірургічне лікування захворювань офтальмологічного профілю у дорослих і дітей
Дитячий психолог, проводить консультації щодо сімейних проблем, психологічних травм, аутизму, вікових криз, депресії, профорієнтації підлітків, психосоматичних розладів. Спеціалізується на дитячій та сімейній психології, вирішенні післярозлученних проблем, подоланні шкільної неуспішності
Київ, вул. Цитадельна, 7
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 4
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Лікар - досвідчений отоларинголог і хірург ЛОР-органів, фахівець з інвазивним методиками видалення новоутворень вуха, горла, носа, хірургічного лікування хропіння. Авторству Володимира Анатолійовича належить близько 10 наукових робіт, які розкривають проблематику сучасної отоларингології.
Лікар спеціалізується на ортопедії та травматології, остеопатії, кінезітерапії, рефлексотерапії. Професійні інтереси Романа Васильовича - проведення кінезіотейпування, м'язово-фасціальної релаксації, масажу, кінезетерапії. Також володіє методиками з мануальної терапії, лікувальним блокадам.
Кваліфікований лікар здійснює діагностику та лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку з широким спектром захворювань. Олена Володимирівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (в т.ч. індивідуальний підбір дієт), інфекційних захворювань, дитячої алергології, респіраторної патології у дітей (гостра і хронічна)
Сімейний психолог, підлітковий психолог. Спеціаліст по работі з кризами і травмами. Телесно-оріенторованний терапевт, арт-терапевт.