Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіохірург Ковтун Гавриїл Ігорович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, займається хірургією магістральних судин і серця, проводить операції при ішемічній хворобі серця та інших патологіях. Спеціаліст обіймає посаду завідувача Відділення патології міокарду та трансплантації органів і тканин Інституту серця.
Лікар Стоматолог Баженова Ольга Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ольга Миколаївна пройшла тематичні курси, майстер-класи та лекції з ендодонтії, реставрації зубів, протезування (металокерамікою і безметалове коронками).
Лікар Стоматолог Смоляренко Ілона Олегівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, естетичні реставрації, лікування в умовах медикаментозного сну. Лікує такі захворювання: карієс, пульпіт, періодонтит. Веде прийом дітей від народження
Лікар Педіатр Іщук Наталія Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-педіатр, що спеціалізується на спостереженні дітей раннього віку, надання рекомендацій щодо грудного вигодовування та вакцинації. Проводить лікування та профілактику соматичних патологій.
Лікар Кардіохірург Вашкеба Володимир Юрійович на Doc.ua
Доктор Вашкеба В.Ю. проводить оперативну корекцію серцево-судинних аномалій у дітей, займається науковою діяльністю. Так, Володимиру Юрійовичу належить близько 15 медичних публікацій в тематичних виданнях і 1 патент.
Лікар Логопед, Дефектолог Пустовойт Оксана Іванівна на Doc.ua
Досконало володіє методами навчання дітей з мовними порушеннями. Під час занять стимулює рухову і мовну активність, коригує мовний розвиток, поповнює активний словниковий запас, позитивно впливає на емоційно-вольову сферу дитини. Грамотний, послідовний фахівець, працює в тісному контакті і дружній атмосфері з дітьми та їх батьками.
Лікар Стоматолог Засенко Юрій В'ячеславович на Doc.ua
Спеціаліст хірургічної та ортопедичної стоматології, лікар вищої категорії, виконує видалення зубів будь-якої складності, установку дентальних імплантатів і відновлення цілісності зубів - протезування. Проводить широкий спектр оперативних втручань в стоматології. Доктор виготовляє різні види кульшових вкладок і коронок при сильному руйнуванні зубів, використовуючи сучасні матеріали і методики. Регулярно відвідує різні лекції, семінари і курси удосконалення
Лікар Анестезіолог Адаменко Оксана Володимирівна на Doc.ua
Оксана Володимирівна займається наданням реанімаційної допомоги недоношеним, а також новонародженим дітям, які мають різні патології, аномалії і вади розвитку серця до операції і після проведеного хірургічного втручання.
Лікар Стоматолог-хірург Осташук Сергій Ярославович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на стоматології та хірургії. Проводить видалення зубів, імплантацію, кісткові пластинки, закриття рецесій, м'якотканинні пластинки. Лікує такі захворювання і патології, як: пародонтит, періімплантит, адентія. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Анестезіолог Швець Євгенія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Кваліфікований фахівець, який займається проведенням різних спеціалізованих процедур в області реаніматології і анестезіології, таких як: аналіз результатів лабораторних, функціональних і спеціальних методів дослідження, вибір виду та методу анестезії, а також анестезіологічне забезпечення операцій