Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Кузьменко Сергій Юрійович на Doc.ua
Кузьменко Сергій Юрійович є лікарем ультразвукової діагностики вищої категорії, що протягом багатьох років допомагає своїм пацієнтам. Аби удосконалювати свої навички та знання, лікар бере активну участь в науково-практичних конференціях і тематичних курсах з ультразвукової діагностики
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Артеменко Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Пурпашанг  Марям  Іраджи на Doc.ua
Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Лікар Акушер-гінеколог, Інфекціоніст, Реабілітолог Громадський Євгеній Олександрович на Doc.ua
Лікар Стоматолог Обертюк Валентин Николаевич на Doc.ua
Лікар Педіатр Гончарова Юлія Олексіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спостерігає дітей з перших днів життя. Оцінює розвиток органів і систем малюка, виявляє фізіологічні відхилення періоду новонародженості, займається виходжування передчасно народжених дітей, лікуванням захворювань і патологічних станів перинатального віку. Має понад 20 наукових праць, 4 патенти, 18 наукових статей
Лікар Психотерапевт Скварко Вадим на Doc.ua
Лікар спеціалізується на аналітично-орієнтованій психотерапії. Проводить індивідуальну дорослу психотерапію, дитячу психотерапію, сімейну психотерапію. Спеціаліст у сімейних ситуаціях, дитячих складнощах, проживанні розлучень, втрати близьких, травматичних відносинах, наслідки сильного стресу, залежно, самоорієнтації. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Педіатр Насібян  Татевік  Седраківна на Doc.ua
Лікар Психолог, Психотерапевт Тарасов  Володимир  Михайлович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Володимир Михайлович надійний провідник у світі психології з професійним досвідом роботи понад 25 років. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких напрямків, як психотерапія криз; при депресії, паніці та тривозі; залежностей (нарко-, алкогольних, лудо-, РПП); при ПТСР; для батьків при неможливості знайти спільну мову з дітьми; допомога при втраті близької людини; допомога в подоланні труднощів;
Лікар Ортопед, Травматолог Літинський Сергій Васильович на Doc.ua
Ортопед-травматолог вищої категорії, веде дитячий і дорослий прийом, спеціалізується на виправленні і корекції деформацій хребетного стовпа, зрощенням переломів кінцівок, лікуванням плоскостопості.