Кваліфікований лікар здійснює діагностику та лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку з широким спектром захворювань. Олена Володимирівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (в т.ч. індивідуальний підбір дієт), інфекційних захворювань, дитячої алергології, респіраторної патології у дітей (гостра і хронічна)
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків
Катерина 07 Серпень 2025
Візит у нас пройшов у дуже комфортній атмосфері, лікар нам дуже сподобався. Видно що компетентний спеціаліст, приділила нам багато увагу, навіть більше, ніж ми очікували. Дуже залишилися задоволені візитом.
Нікіта 09 Липень 2025
Нам все сподобалося, лікар знайшла підхід до дитини, провела огляд, детально і зрозуміло все розповіла, призначила адекватне лікування. Дитина вже здорова, лікарем ми задоволені
Катерина 08 Червень 2025
Все було змістовно та обґрунтовано, лікар детально все розказала, прийом сподобався
Сніжана 26 Лютий 2025
Лікарка все доступно пояснила, порекомендувала гарні ліки, я задоволена консультацією, дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Сніжана 12 Лютий 2025
Лікарка все гарно все мені розповіла, кваліфікований фахівець і приємна людина, дякую, онлайн консультацією задоволена.