Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Герега Людмила Григорівна на Doc.ua
Стоматолог приймає як дорослих, так і дітей. Має більше 10 років стажу. Проводить консультативні прийоми, рентгенівські знімки, відбілювання зубів, лікування карієсу, фторування зубів, відновлює стінки зуба та ін.
Лікар УЗД-фахівець Зінькевич Людмила Андріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Більше 10 років Людмила Андріївна займається проведенням ультразвукових досліджень у дітей і дорослих. Доктор Зінькевич компетентна в проведенні УЗД внутрішніх органів, залоз, м'яких тканин, нейросонографії, транскраніального УЗ-сканування.
Лікар Стоматолог Габунія Костянтин Павлович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить пломбування, реставрацію, видалення зубів. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс пульпіт, періодонтит. Веде прийом дітей від народження
Лікар Стоматолог Ткачук Анастасія Ігорівна на Doc.ua
Анастасія Ігорівна - лікар-стоматолог, веде прийом дітей з 6-ти років, займається установкою брекетів, гігієнічним чищенням і лікуванням ясен
Лікар Педіатр, Неонатолог Самусь Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар педіатр, неонатолог Самусь Тетяна Іванівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, аускультації, перкусії, отоскопії
Лікар Сімейний лікар Підгірна Анна Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології такі, як: грип, ГРВІ, бронхіт, коліт, ангіна. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Отоларинголог Ярковська Людмила Миколаївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Михайлищук Неля Юріївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог терапевтичного та ортопедичного напрямку, приймає дорослих і дітей. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичного лікування, художньої реставрації, шинуванні зубів, найманому і незнімному протезуванні. Регулярно відвідує курси, конференції, конгреси, майстер-класи з вивчення нових технологій, матеріалів, лікувальних процедур в стоматологічній практиці
Лікар Ортодонт Калініченко Софія Борисівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійно оцінює стан і виявляє порушення формування зубів і щелеп, володіє всіма методиками ортодонтичного лікування. Спеціалізується на виправленні аномалій положення зубів і неправильного прикусу, застосовує незнімну і знімну техніки, брекет-системи різних видів. Дає рекомендації з профілактики зубощелепних аномалій у дітей від 6 років
Лікар Сімейний лікар Дегтяр Юлія Григорівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, ЕКГ, забір аналізів, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, ангіна, риніт, цистит. Веде прийом для дітей від народження