Дитячі лікарі Києва

Київ, просп. Лобановского, 17
Лікар-педіатр, стаж практичної діяльності більше 10 років. Здійснює патронаж дітей до року на дому, дає рекомендації по вигодовуванню, режиму малюка, планує вакцинопрофілактику. Займається лікуванням гострих респіраторних інфекцій, захворювань ЛОР-органів, шлунково-кишкового тракту, алергічних станів і інфекційних захворювань у дітей і підлітків
Лікар-офтальмолог другої категорії консультує дорослих і дітей. Професійна діяльність окуліста полягає в лікуванні запальних, вірусних, бактеріальних та інших патологій очей. До компетенції доктора входять також діагностика і лікування ендокринологічних хвороб очей.
Київ, вул. Русанівська Набережна, 8
Офтальмолог 2-ї категорії, володіє сучасними методами терапії патологій очей. До того ж проводить підбір очкової корекції, а також м'яких контактних лінз для корекції пресбіопії і ін.
Марія Вікторівна більше двох років практикує в Подологічному центрі Наталії Базилевської та спеціалізується на вирішенні проблем стоп та нігтів. Має чудові результати по відновленні травмованих та післяопераційних нігтів, безболісне вирішення проблеми врослого нігтя без хірургічних втручань, проводить комплексний догляд за стопою. Завжди намагається знайти та усунути причину виникнення патології стопи, що є запорукою успіху вирішення проблеми.
Ярослав Ігорович проводить амбулаторний прийом пацієнтів і базовий огляд – передня і задня риноскопія, орофарингоскопія, отоскопія, непряма ларингоскопія. Лікує: аденоїди, ангіна, гайморит, ларингіт, ларинготрахеїт, тонзиліт, отит, сірчана пробка, синусит, фарингіт, фронтит, риніт, гіпертрофія мигдалин
Лікар отоларинголог, займається промиванням сірчаних пробок, мигдалин, носа (по Проетцу), продуванием слухових труб, видаленням сторонніх тіл з ЛОР-органів, а також проводить масаж барабанної перетинки. Спеціаліст в області лікування гаймориту, отиту, фарингіту, синуситу, нежиті.
Лікар проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів і систем, доплерографію. Дає експертну оцінку результатам УЗ-діагностики. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує точну постановку діагнозу. Веде прийом дорослих і дітей, проводить внутрішньоутробне обстеження
Ірина Миколаївна займається діагностикою та лікуванням косоокості, амбліопії, астигматизму, короткозорості, запальних захворювань очей (кон'юнктивіт, кератит, увеїти), ретинопатії у дітей. Володіє всіма методиками апаратного лікування в офтальмології. Є автором 50 статей і публікацій
Ірина Борисівна є досвідченим логопедом вищої категорії. У спеціалізацію Партешко І. Б. входить коригування звуковимови, а також розвиток фонематичного слуху у дітей. Доктор Партешко займається з дітками, у яких діагностовано затримки в мовному розвитку, а також загальне недорозвинення мови, алалія. Також одним з напрямків роботи Ірини Борисівни є робота з дітьми, що зазнають труднощі під час навчання читання
Варич Олена Миколаївна
Терапевт вищої категорії проводить лікування в області загальної терапії. У Олени Миколаївни більше 30 років стажу в лікуванні ревматологічних захворювань і хвороб органів дихання