Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед, Травматолог Христенко Юрій Олексійович на Doc.ua
Лікар Ендокринолог Белінгіо Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна - дитячий ендокринолог вищої категорії. Займається лікуванням захворювань щитовидної залози, приймає пацієнтів з патологіями росту, порушеннями статевого дозрівання, ожирінням, цукровим діабетом I типу
Лікар Отоларинголог Рибянець Оксана Яківна на Doc.ua
Отоларинголог, має вищу категорію, виконує оперативні втручання на ЛОР-органах (планові і ургентні) у дітей і дорослих. Лікує патології ЛОР-органів (риніт, синусит, ларингіт, фарингіт і т.д.).
Лікар Алерголог Колеснікова  Ольга  Леонідівна на Doc.ua
Лікар алерголог спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострої і хронічної кропив’янки, ангіонабряку, бронхіальної астми, цілорічного та сезонного алергічного ринокон’юнктивіту, атопічного дерматиту, інсектної алергії, анафілаксії, харчової алергії, псевдоалергічних реакцій
Лікар Сімейний лікар Булавка Наталія Миколаївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, отит, риніт, ангіна, коклюш, пневмонія, бронхіт, коліт, дисбактеріоз та інші. Веде прийом для дітей з народження
Лікар Мануальный терапевт, Фізіотерапевт Зіневич  Олександр Миколайович на Doc.ua
Фізичний терапевт. Автор методики безмедикаментозного відновлення росту волосся, експерт, реабілітолог, мануальний терапевт, остеопат, автор методики «Оздоровчої системи вібраційних навантажень». Засновник клініки здорового волосся «Healthy Hair», і «Центр оздоровлення, лікування та краси R&B». Приймає дорослих і дітей з 8 років
Лікар Ортодонт, Стоматолог Байраченко  Анжеліка  Сергіївна  на Doc.ua
Анжела Сергіївна лікар стоматолог-ортодонт вищої категорії. Приймає дорослих і дітей з 1 року. Займається установкою статичних брекет-систем, металевих брекет-систем, лінгвальних брекет-систем, елейнерів і ін.
Лікар УЗД-фахівець Катурга Ірина Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар Стоматолог-терапевт Грабовська  Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Спеціалізується на дитячій стоматології. Займається профілактикою та лікуванням стоматологічних захворювань у дітей від 1 року. Зубна фея всіх малюків, адже лікарка знаходить підхід навіть до дітей, які не хотіли взаємодіяти з стоматологами раніше. Після знайомства з Світланою Євгеніївною малюки запитують в мам про наступний візит, адже скоріше хочуть лікувати зуби в тітоньки Світлани.
Лікар Отоларинголог Цимбал Кароліна Григорівна на Doc.ua
Досвідчений фахівець, успішно діагностує і лікує хвороби, травми, аномалії розвитку органів дихання, нюху і слуху у дорослих і дітей. Застосовує в роботі новітні діагностичні та терапевтичні методики, рекомендує профілактичні заходи