Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Вишгородська, 38
Лікар-терапевт першої категорії. основний напрямок роботи якого полягає в лікуванні та діагностиці захворювань органів травлення, дихання,серцево-судинної системи. Веде пацієнтів з супутніми хворобами, де основною метою лікаря є лікування організму в цілому. Проводить лікування дорослих та дітей з 14 років
Секер Тетяна Михайлівна
Київ, вул. Салютна, 23а
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, є висококласним фахівцем в області невропатології (дитячої та дорослої). Займається комплексним лікуванням психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.
Київ, вул. Предславинська, 29
Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Київ, вул. Вербицького, 30а
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Денисенко Марина Михайлівна
Київ, ул. Николая Голеги, 7-В, г. Киев
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем; лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.
Київ, просп. Повітрофлотський, 51
Катерина Миколаївна надає різні послуги масажу для дорослих і дітей. Виконує дренажний масаж, антицелюлітний масаж, вісцеральний масаж, лікувальну фізкультуру (в тому числі для вагітних), масаж для лактації
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Київ, вул. Соломії Крушельницької, 7
Лікування дітей в медикаментозному сні, профілактика каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видалення тимчасових зубів у дітей, лікування карієсу і його ускладнень тимчасових зубів.
Київ, вул. Амосова, 6, 4 поверх
Лікар займається лікуванням таких захворювань у пацієнтів, як вроджені пороки серця (ДМПП, ДМЖП, ОАП, коарктація аорти, стеноз аортального та легеневого клапанів), аневризми і дисекції аорти, придбаний аортальний стеноз. Проводить діагностичну катетеризацію серця, ендопротезування аорти, ендоваскулярну імплантацію клапанів
Київ, вул. Миропільська, 3
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Київ, вул. Цитадельна, 7
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії. Проводить терапевтичне лікування молочних зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування молочних зубів, видалення молочних зубів