Дитячі лікарі Києва

Київ, пер. Нестеровский, 13/19
М.Л. Сосніна УЗД-спеціаліст вищої категорії, лікар володіє всіма видами УЗ-діагностики у дітей та дорослих. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, черевної порожнини, слинних залоз, сечостатевої системи та ін.
Київ, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 8Б
Юлія Антонівна - лікар інфекціоніст дитячий вищої кваліфікаційної категорії, зі стажем роботи 18 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих інфекційних хвороб.
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Київ, вул. Старокиївська, 9
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 20
Київ, проспект Минский, 6
Лікар ультразвукової діагностики широкого профілю. Проводить всі види УЗД: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози, УЗД судин, нирок і сечового міхура, УЗД м'яких тканин. Приймає дітей з народження і дорослих.
Київ, ул. Соломенская, 33, 1-й этаж
Наталія Євгенівна є кваліфікованим фахівцем в області ультразвукової діагностики. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем і органів. Має у своєму розпорядженні навичками лікаря ургентної (невідкладної) УЗ-діагностики
Київ, ул. Льва Толстого, 8
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Київ, Святошинський район
Наталія Олексіївна спеціалізується на дитячій психіатрії. Діагностує та лікує такі захворювання, як: розлади аутистичного спектра (РАС), розлади дефіциту уваги з гіперактивністю (РДУГ), тривожні та депресивні розлади, обсесивно-компульсивний розлад (ОКР), синдром Туретта, тики, розлади поведінки, адаптаційні та стресові розлади, порушення сну, розлади харчової поведінки, тощо.
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Ольга Юріївна спеціалізується на наданні невідкладної допомоги дітям, патронажі новонароджених і дітей першого року життя. Лікар проводить профілактичні огляди дітей до року, здійснює підтримку грудного вигодовування, введення прикорму за віком, огляди для школи і дитячого садка. Працювала в швидкої допомоги в складі педіатричної бригади. Має другу вищу освіту за фахом - психологія
Київ, вул. Сирецька, 32
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить видалення сторонніх тіл з носоглотки, ротоглотки та гортаноглотки; промивання лакун піднебінних мигдалин; видалення доброякісних новоутворень з порожнини носа, вуха, горла; видалення сірчаних пробок і чужорідних тіл з вуха. Регулярний учасник всеукраїнських та міжнародних конгресів і семінарів
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
Лікар-стоматолог широкого спектра, ортопед, дійсний член Асоціації стоматологів України. Виконує всі види терапевтичного і ендодонтичного лікування, художньої реставрації зубів, індивідуально підбирає варіанти протезування, проводить видалення зубів будь-якої складності. Регулярно бере участь в науково-практичних конференціях, семінарах, симпозіумах, майстер-класах по стоматології.