Сторінка 162: Дитячі лікарі Києва

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Гриценко Ольга Миколаївна на Doc.ua
Лікар може визначити будь-яке порушення в роботі дитячого організму (бронхіальні, легеневі, інфекційні, ендокринні та серцево-судинні захворювання, хвороби шлунково-кишкового тракту, паразитарні захворювання, алергічні реакції, рахіт), діагностувати їх і констатувати причину, а також призначити ефективні препарати і заходи, які здійснюють профілактику можливого загострення
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Вітковська Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог проводить діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, приймає пацієнтів передопераційного і післяопераційного періоду з вродженими і набутими вадами серця. Для діагностики захворювань проводить ехокардіографію серця і пренатальну діагностику
Лікар Анестезіолог Кононенко Сергій Анатолійович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, кандидат медичних наук, володіє всіма методами анестезіологічного забезпечення при операціях на судинах і серці і лікування критичних станів.
Лікар УЗД-фахівець Шупік Олександр Юрійович на Doc.ua
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики. Член Українського лікарського товариства. Проводить УЗД органів черевної порожнини, еластографію. Приймає дорослих і дітей.
Лікар Невролог Квашук Антоніна Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дитячий невролог проводить консультативні прийоми дітей віком від народження до 18 років, призначає додаткові методи дослідження (УЗД судин голови і шиї, нейросонографію, ЕЕГ, МРТ, СКТ, лабораторні дослідження) і трактує їх. Лікує головні болі, вегетативні дисфункції, наслідки ЧМТ, церебро-васкулярні захворювання
Лікар Дерматовенеролог Алі Салям Сахібовіч на Doc.ua
Доктор Алі Салям має багаторічний досвід в діагностиці та лікуванні шкірно-венеричних захворювань. Консультує дітей і дорослих пацієнтів, успішно поєднує клінічну і наукову діяльність
Лікар Імунолог, Пародонтолог Логвиненко  Олена  Вікторівна на Doc.ua
Олена Вікторівна - спеціалізується на стоматології. Проводить професійну чистку зубів: зняття м’яких і твердих зубних відкладень, лікуванні гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування та інше. Також лікар проводить уроки гігієни та допомагає правильно підібрати засоби індивідуальної гігієни порожнини рота.
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Стоматолог-терапевт Порохнавець Валентина Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Валентина Василівна – досвідчений лікар-стоматолог терапевт, стоматолог, ендодонт.Веде прийом дорослих та дітей від 6 років
Лікар Стоматолог Славінська Валентина Василівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Каламанова Олена Петрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Олена Петрівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, доктор використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.