Зайченко Віктор Іванович — лікар-отоларинголог вищої категорії, дитячий отоларинголог, Заслужений лікар України. Проводить консультативний прийом, огляд, ендоскопічні дослідження ЛОР-органів, підбір схеми лікування. Лікує гострі і хронічні запальні процеси верхніх дихальних шляхів, носа і вух. Також займається лікуванням хропіння
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 31 відгук
Татьяна 19 Грудень 2024
Доктор недостаточно общительный. В целом прием прошел хорошо, доктор назначил лечение, все замечательно, но на некоторые вопросы, касательно лекарств, доктор отвечал неохотно
Ніколь 12 Грудень 2024
Первинний прийом мені сподобався, наразі проходимо лікування, сподіваємося на позитивний результат. Дякую.
Христина 06 Листопад 2024
Лікар професіонал своєї справи, дуже швидко поставив правильний діагноз, призначив доступне та безпечне лікування, сподіваємося що все буде добре. Прийом у лікаря сподобався
Мілана 30 Серпень 2024
Лікаря оцінюю на найвищій бал, дуже задоволені прийомом, все добре, дякую.
Марк 13 Серпень 2024
Нас прийом цілком влаштував, дякуємо!
Владислав 02 Липень 2024
Все було добре, єдине, що було неприємно, лікар запропонував зробити аналіз, але не попередив о вартості аналізу і коли я прийшов на касу розплачуватися, то виявилось що вартість у двічі більше, на яку я розраховував. Було б краще, якщо пацієнта попереджати та орієнтувати по вартості послуг
Олександра 22 Травень 2024
Лікар сподобався, професійний, досвідчений, приємний як людина. Візитом задоволені