Остап Богданович - хірург, імплантолог, ортопед, головний лікар стоматологічної клініки Dr.Care. Виконує операції високого рівня складності- від видалення зубів мудрості до синус-ліфтингу з одночасним встановленням імплантатів, та спеціалізується на пошуку простіших, а тому швидших та дешевших рішень, опираючись на сучасну доказову медицину. Це включає імплантацію одразу після видалення зуба у більш як 95% випадків та одночасне встановлення тимчасової коронки в ділянці посмішки, встановлення імплантатів індивідуально підібраних розмірів з допомогою комп'ютерного планування та навігаційних шаблонів з метою ювелірної точності встановлення імпланту, швидкого загоєння та протезування. Встановив більше 1000 імплантатів з подальшим успішним протезуванням, в тому числі "все на 4/6"
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 4 відгуки
Анна 01 Квітень 2025
Хочу подякувати вашій клініці за чудову роботу із моїми зубами. Мені довелося пройти довгий шлях – консультації, лікування, видалення кількох зубів, імплантацію, а завершальним етапом стало встановлення постійних коронок. Особлива подяка Яворському Остапу Богдановичу – це справжній професіонал своєї справи! У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, є вся необхідна техніка, Зручне розташування та використання якісних матеріалів – ще одні переваги. Однозначно рекомендую!
Ірина 15 Березень 2025
Остап Богданович - дуже кваліфікований лікар, провів якісну консультацію з лікування та завдяки ній я рішилася на імплантацію. В мене була складна ситуація , не було кістки і декількох зубів. Лікували уві сні. Все швидко загоїлося
Ірина 15 Березень 2025
Видалення зуба пройшло абсолютно безболісно, як ніколи раніше! Вражена високим рівнем професіоналізму та чудовим сервісом. При цьому ціни приємно здивували – цілком доступні. Рекомендую!
Візит у клініку
Вероніка 11 Березень 2025
Гарна клініка з хорошими та висококваліфікованими лікарями! Тут є все необхідне – КТ, сучасне обладнання, що забезпечує комфортне та якісне лікування. Проходила імплантацію, лікування зубів та художню реставрацію – результатом надзвичайно задоволена! Особлива подяка Яворському Остапу Богдановичу за професіоналізм і уважне ставлення. Рекомендую!