Остап Богданович – хирург, имплантолог, ортопед, главный врач стоматологической клиники Dr.Care. Выполняет операции высокого уровня сложности – от удаления зубов мудрости до синус-лифтинга с одновременным установлением имплантатов, и специализируется на поиске более простых, а потому более быстрых и более дешевых решений, опираясь на современную доказательную медицину. Это включает имплантацию сразу после удаления зуба в более чем 95% случаев и одновременное установление временной коронки в области улыбки, установку имплантатов индивидуально подобранных размеров с помощью компьютерной планировки и навигационных шаблонов с целью ювелирной точности установки импланта, быстрого заживления и протезирования. Установил более 1000 имплантатов с последующим успешным протезированием, в том числе "все на 4/6"
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 5 отзывов
Олександр 04 Апрель 2025
Вдячний лікарю Яворському Остапу Богдановичу, який встановив мені 1 імплант і 2 вініри на жувальні зуби. Задоволений якістю роботи та індивідуальним підходом до мене.
Анна 01 Апрель 2025
Хочу подякувати вашій клініці за чудову роботу із моїми зубами. Мені довелося пройти довгий шлях – консультації, лікування, видалення кількох зубів, імплантацію, а завершальним етапом стало встановлення постійних коронок. Особлива подяка Яворському Остапу Богдановичу – це справжній професіонал своєї справи! У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, є вся необхідна техніка, Зручне розташування та використання якісних матеріалів – ще одні переваги. Однозначно рекомендую!
Ірина 15 Март 2025
Остап Богданович - дуже кваліфікований лікар, провів якісну консультацію з лікування та завдяки ній я рішилася на імплантацію. В мене була складна ситуація , не було кістки і декількох зубів. Лікували уві сні. Все швидко загоїлося
Ірина 15 Март 2025
Видалення зуба пройшло абсолютно безболісно, як ніколи раніше! Вражена високим рівнем професіоналізму та чудовим сервісом. При цьому ціни приємно здивували – цілком доступні. Рекомендую!
Визит в клинику
Вероніка 11 Март 2025
Гарна клініка з хорошими та висококваліфікованими лікарями! Тут є все необхідне – КТ, сучасне обладнання, що забезпечує комфортне та якісне лікування. Проходила імплантацію, лікування зубів та художню реставрацію – результатом надзвичайно задоволена! Особлива подяка Яворському Остапу Богдановичу за професіоналізм і уважне ставлення. Рекомендую!