Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ендокринної системи, яка відповідає за вироблення гормонів і регулювання обміну речовин. Микола Андрійович допомагає при розладах щитоподібної залози, цукровому діабеті, гормональних порушеннях, ожирінні та інших ендокринних захворюваннях.
Лікар займається проблемами в області ендокринології. Розшифровує результати УЗД, лабораторних досліджень, біопсії та обирає відповідну тактику терапії і рекомендації щодо режиму харчування та фізичної активності. Займається інсулінотерапією та веденням пацієнтів після операції.
Лікар ендокринолог вищої категорії, працює з хворобами ендокринних залоз, проводячи діагностику і лікування. Основні хвороби, з якими працює даний фахівець: цукровий діабет, гіпертиреоз, хвороба Іценко-Кушинга, гіпотиреоз, ожиріння і ін.
Олена Олегівна володіє всіма методами проведення і оцінки клінічних результатів з ендокринологічного профілю. Виконує такі процедури, як: діагностика та лікування захворювань ендокринної системи; оцінка результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників; спостереження після операцій на щитовидній залозі; консультації щодо необхідності оперативного втручання
Лікар спеціалізується на ендокринології та дієтології. Проводить діагностику і лікування, профілактику патологій ендокринної системи, корекцію порушення діяльності залоз внутрішньої секреції, корекцію надмірної ваги
Дитячий ендокринолог з великим досвідом роботи - більше 50-ти років, має в наявності кілька наукових робіт, статей і нагород. Серед заслуг ендокринолога на особливу увагу заслуговує виконання довгострокових місій по лікуванню дітей з серйозними захворюваннями в Східній Африці (Танзанія) і Південно-Західної Азії (Йемен).
Доктор Зарувінская О.Ю. проводить попередню діагностику і диференціацію ендокринної патології, грунтуючись на даних фізикального обстеження, результати досліджень на гормони, діагностиці УЗД, скаргах пацієнта і т.д.
Лікар лікує захворювання ендокринної системи, серцево-судинної системи, легенів, шлунково-кишкового тракту, нирок, суглобів, постковідний синдром, Проводить програми по зниженню ваги, антиейджингову терапію