Лікар займається консультуванням з питань харчування дорослих і дітей, складанням індивідуальних лікувальних програм харчування при ожирінні, цукровому діабеті, атеросклерозі, подагрі, захворюваннях шлунково-кишкового тракту та ін. Проводить психологічну корекцію при порушеннях харчової поведінки
Кваліфікований дієтолог і гастроентеролог. Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту. Підбирає і коригує харчування пацієнтам, у яких спостерігається надлишкова маса тіла. Впроваджує методику серологічної і морфологічної діагностики целіакії та інших ентеропатій
Лікар спеціалізується на дієтології та гастроентерології. Проводить консультативний прийом; навчання принципам правильного харчування; корекцію надлишкової маси тіла; корекцію дефіциту маси тіла; харчування при гострих і хронічних захворюваннях, включаючи складну поєднану патологію і інше. Веде прийом для дітей з дієтології від 6 років
Наконечна Юлія Юріївна — лікар ендокринолог-дієтолог із 7-річним досвідом, спеціалізується на лікуванні ендокринних захворювань та індивідуальному підході до харчування. Займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, а також проводить консультації з питань харчування для пацієнтів із ожирінням, подагрою, атеросклерозом та іншими захворюваннями. Має кваліфікації у дієтології та ендокринології, отримані на базі НУОЗУ ім. П. Л. Шупика. Є членом Асоціації дієтологів України, Асоціації превентивної медицини та клубу хелс-коучів України.
Лікар спеціалізується на ендокринології та дієтології. Проводить діагностику і лікування, профілактику патологій ендокринної системи, корекцію порушення діяльності залоз внутрішньої секреції, корекцію надмірної ваги
Спеціалізується на корекції обміну речовин, регуляції маси, складанні індивідуальних програм по харчуванню, підборі раціону при подагрі, сечокам'яній хворобі, вагітності, при онкології, цукрового діабету.
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Лара Серебрянська є досвідченим лікарем-нутриціологом, дієтологом і гастроентерологом, тренером з розвитку та ефективності особистості. За свою тривалу практичну Діяльність Лара Серебрянська заснувала імідж-центр естетики та розвитку особистості «My Sun Life» і «Центр корекції ваги і розвитку особистості».
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях.