Оксфорд Медікал Дніпро

Відгуки про мережу клінік Оксфорд Медікал Дніпро

Клініка
1196відгуків
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 16:00
вул. Королеви Єлизавети (Глінки), 7на карті
Шевченківський
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» обладнана якісною медичною апаратурою та надає діагностику і лікування різних захворювань дорослих і дітей. У клініці працюють досвідчені фахівці, які постійно підвищують свій професіоналізм на профільних курсах. Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» — персональний підхід, комфорт і відмінні ціни на послуги
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 8:00 - 15:00
вул. Калинова, 1на карті
Індустріальний
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» вже багато років вважається однією з найбільших мереж мед. центрів по всій країні. В установі приймають лікарі понад 30 спеціальностей. Тут виправдовують довіру своїх пацієнтів і намагаються зберегти свою репутацію, надаючи медичні послуги найвищого рівня
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Набережна Перемоги, 110на карті
Соборний
add_box Акушерство Алергологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» надає професійні послуги різних медичних напрямків для дорослих і дітей. У клініці можна отримати консультації досвідчених фахівців, пройти діагностику і здати необхідні лабораторні аналізи. Центр має високотехнологічне обладнання у кожному відділенні.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Сімферопольська, 2к. ЖК «Панорама»на карті
Соборний
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
244 відгуки
Тетяна 18 Травень 2026
Все добре було на візиті, клініка гарна, чиста. Дівчата привітні на рецепції.
Юлія 25 Квітень 2026
На ресепшен персонал привітний, все розказали та пояснили. Візит в клініку сподобався.
Анастасія 21 Березень 2026
Клиника очень хорошая, приветливый персонал
Анастасія 19 Березень 2026
Клініка гарна, чиста, персонал привітливий
Олена 16 Березень 2026
Лось Євгенія Миколаївна чудовий лікар. Чудовий комфорт в клініці. Мене усе влаштовує.
Антоніна 03 Березень 2026
Персонал клініки привітний. Лікар, Абдуллаєва Айгунь Муталлімовна, допомогла з вирішенням проблеми, підказала правильний догляд і як лікуватися. Прийом сподобався. В клініці все супер, зауважень не було
Артем 14 Лютий 2026
Мені дуже тут сподобалось, був на консультаціях в декількох спеціалістів, також робив тут рентген діагностику, лікарі тут дуже гарні, обладнання нове та якісне, тепер буду звертатись сюди в разі потреби, дякую.
Катерина 26 Січень 2026
В клинике в целом мне понравилось, на ресепшен приятная девушка, все подсказала, рассказала, проконсультировала. Доктор, Вілко Аліна, тоже мне понравилась, очень приятная, вежливая, правильно поставила диагноз. Мне понравилась клиника и доктор, я довольна
Наталія 21 Листопад 2025
Все добре, але мені не сподобалося, що для реєстрації в електронному кабінеті клініки, потрібно бути зареєстрованим в телеграмі.
Олена 10 Листопад 2025
Була на консультації в Ірини Валеріївни Белінської, мені все дуже сподобалось, лікарка гарна, клініка також чудова, мені все детально розповіли та надали рекомендації, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11