«Оксфорд Медікал Дніпро на Набережній Перемоги»

Відгуки про клініку «Оксфорд Медікал Дніпро на Набережній Перемоги»

Клініка
243відгуки
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» вже багато років вважається однією з найбільших мереж мед. центрів по всій країні. В установі приймають лікарі понад 30 спеціальностей. Тут виправдовують довіру своїх пацієнтів і намагаються зберегти свою репутацію, надаючи медичні послуги найвищого рівня
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Набережна Перемоги, 110на карті
Соборний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
73 відгуки
Юлія 25 Квітень 2026
На ресепшен персонал привітний, все розказали та пояснили. Візит в клініку сподобався.
Олена 16 Березень 2026
Лось Євгенія Миколаївна чудовий лікар. Чудовий комфорт в клініці. Мене усе влаштовує.
Ірина 29 Жовтень 2025
У клініці все дуже сподобалося, всі були дуже уважні. Сам візит пройшов добре, усім залишилася задоволена. Дякую.
Софія 09 Жовтень 2025
Я обрала Лось Євгенію Миколаївну до якого буду ходити на постійній основі. Я дуже задоволена візитом.
Христина 08 Жовтень 2025
Все сподобалося на консультації лікаря, Власенко Анатолій Миколайович. Все було швидко та зрозуміло, питання з яким зверталися було вирішено.
Дмитро 07 Жовтень 2025
Все пройшло добре, дякую.
Владислав 05 Серпень 2025
Були на консультації в лікаря дерматолога Савицької Наталії Вікторівни, все пройшло добре, нам дуже сподобалась консультація, лікарка все досить чутко та зрозуміло пояснила. Все чудово.
Аміса-Марія 01 Травень 2025
Сподобалось що грамотний лікар молодець все доступно пояснив розказав
Вероніка 21 Березень 2025
Клініка сподобалася
Людмила 21 Березень 2025
Визитом в клинику осталась недовольна, самые худшие впечатления, никто и никогда ко мне так плохо не относился. Доктор был груб и резкий. Провели дополнительную диагностику, не предупредили. В клинику больше не пойду
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки