add_box Аллергология Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология ... еще
Клиника «Оксфорд Медикал Днепр» уже много лет считается одной из самых больших сетей мед. центров по всей стране. В учреждении принимают врачи свыше 30 специальностей. Здесь оправдывают доверие своих пациентов и стараются сохранить свою репутацию, оказывая медицинские услуги наивысшего уровня
Все пройшло добре в клініці, проведенням діагностики та прийомом я задоволена, дякую.
Наталя 15 Ноябрь 2024
В клініці все будло добре, сервісом задоволена, дякую.
Дмитро 12 Ноябрь 2024
В клініці все дуже добре, ввічливо, вчасно
Олександр 10 Ноябрь 2024
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Валерія 10 Ноябрь 2024
Дуже все сподобалося у клініці. Все було добре.
Світлана 02 Ноябрь 2024
Візитом в клініку задоволена. Лікарка була дуже привітна, дуже грамотна, все детально розповіла, приділила дуже багато часу мені. Консультація пройшла чудово, мені дуже все сподобалось, в майбутньому планую також звертатись.
Дар'я 29 Октябрь 2024
Мені сподбався прийом і проведення діагностики, планую подальше лікування. Дякую.
Катерина 03 Сентябрь 2024
Дуже гарна клініка, у клініці дуже приємний персонал та компетентні лікарі.
Марина 25 Август 2024
Витратила кошти просто на вітер. Проблему не вирішила. В цілому неприємні враження від лікаря та клініки
Олена 18 Август 2024
Працівники клініки дуже комунікабельні, сама клініка чиста, акуратна, вселяє довіру. В клініку є бажання повернутися, якщо буде необхідно. Клініку буду рекомендувати своїм знайомим