Лікар Ендокринолог Цемох Тетяна Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Цемох Тетяна Миколаївна

Тетяна Миколаївна займається лікуванням хвороб ендокринної системи. Спеціалізується лікар Цемох на лікуванні цукрового діабету, метаболічного синдрому, ожиріння і ін.
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 131 відгук

Анонімно 29 Червень 2026
Наталія 19 Червень 2026
Лікар мені дуже сподобався. Була в іншій клініці в іншого лікаря, так це просто не до порівняння. Тетяна Миколаївна дуже компетентний фахівець, підійшла уважно до моєї проблеми. Буду тепер тільки приходити на візит до цього лікаря, мені насправді все дуже сподобалося.
Аліна 17 Червень 2026
На мою думку, лікар професіонал, ставила дуже влучні питання, без УЗД помітила вузол на щитоподібній залозі. Лікар дала рекомендації. Візитом до лікаря залишилася задоволена. Зараз проходжу додаткове обстеження і до лікаря повернуся
Катерина 11 Травень 2026
Надія 10 Квітень 2026
Я не вперше звертаюсь до Любові Миколаївни, вона добре виконує свою роботу. Рекомендую
Микола 03 Квітень 2026
Лікарка уважна людина, все вислухала і призначила лікування.
Олена 03 Квітень 2026
Тетяна Миколаївна якісний фахівець, добре усе розповіла та направила задати аналізи.
Олександр 16 Березень 2026
Юлія 25 Лютий 2026
Надія 23 Січень 2026
Вже не перший раз в клініці рік тут наблюдаюсь мене все влаштовує лікар та персонал.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11