Ганна Володимирівна - лікар ендокринолог вищої категорії. Проводить консультативний прийом, призначення лікування, консультування та навчання щодо проведення цілодобового моніторингу глюкози в амбулаторних умовах. Лікує такі захворювання, як цукровий діабет І та II типів, ожиріння, всі форми гіпотиреозу, дифузно-токсичний зоб та інші форми тиреотоксикозу, вузловий зоб, дифузний нетоксичний зоб; аутоімунний тиреоїдіт, гіперандрогенія, синдром Кушинга та інші.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Валерій 29 Травень 2026
Тетяна 26 Лютий 2026
Консультація пройшла чудово, я дуже задоволена, і клінікою, і спеціалістом, Анна Володимирівна все детально пояснила мені, дякую, я планую звертатись в цю клініку ще.
Олег 18 Лютий 2026
Лідія 13 Лютий 2026
Доктор отзывчивая, знает свою работу, прием понравился
Микола 15 Січень 2026
Гарний лікар Анна Володимирівна все пояснила на консультації добре. Я задоволений візитом
Тетяна 11 Грудень 2025
Лікаря рекомендую, прийом пройшов дуже добре! Хороший лікар, докладно і зрозуміло все мені пояснила, дуже ввічлива в спілкуванні. Прийом дуже сподобався, я задоволена
Вадим 17 Вересень 2025
Сподобалось ставлення лікаря і спілкування, видно, що спеціаліст кваліфікований, незручних становищ не було. Все що мені було цікаво і потрібно, на всі мої питання лікар відповів
Тетяна 21 Серпень 2025
Лікар дуже привітний, уважно поставився до проблеми, по нюансах відповів, все було добре
Валентин 11 Серпень 2025
Грамотный врач который знает своё дело. Всё было хорошо мне понравилось
Карина 10 Червень 2025
Все сподобалось, Анна Володимирівна дуже приємна жінка, дуже гарно все розповіла, приділила дуже багато часу на моє питання, тому у мене ніяких нарікань, лікар молодець!