Сертифікований інструктор норвезької методики терапії м'язово-фасціальних ланцюгів Neurac (на обладнанні Redcord). Лікар використовує в своїй практиці комплементарний підхід, комбінуючи відразу кілька методів: декомпресійну кінезотерапію, нейро-м'язову активацію, прикладну кінезіологію, мануальну терапію і масаж. Застосовує елементи естетичної медицини для корекції обличчя і тіла методами прикладної кінезіології. Спеціалізується на лікуванні захворювань нервової та кістково-м'язової системи. Лікар проводить консервативне лікування зах
Досвідчений лікар ультразвукової діагностики Людмила Олексіївна за понад 30 років власної практики дуже прискіпливо підходить до своєї роботи, вона уважно описує усі зміни, що видно під час обстеження. Висновок УЗД обстеження описаний лікарем Трегуб буде дуже інформативним для лікаря, що направляє Вас на обстеження.
Лікар спеціалізується на терапії, кардіології, гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, вакцинацію від грипу, УЗД серця, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: бронхіт, грип, ангіна, коліт, риніт
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, спірометрію, електрокардіографію та підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, бронхіальна астма, пневмонія
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, спірометрію, електрокардіографію та підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, бронхіальна астма, пневмонія
Лікар фахівець широкого профілю, веде консультативний прийом, діагностику, огляд, спостерігає пацієнтів з хронічними захворюваннями. Займається лікуванням захворювань: крові, серця, нирок, суглобів, травної та дихальної системи, при частих простудних захворюваннях і прояві слабкості організму.
Звенигородська Олена Ігорівна лікар анестезіолог-реаніматолог,стаж роботи 14 років у відділенні інтенсивної терапії
Консультант з надання невідкладної допомоги.Інструктор з догляду за лежачими хворими.
Стаж робити:14 років Запорізька обласна клінічна лікарня
Стажування за кордоном півроку