Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Філінська  Марина на Doc.ua
Філінська Марина спеціалізується на індивідуальному психологічному консультуванні. Працює за такими напрямками: розвиток емоційної самосвідомості для розуміння власних емоцій, безпечного вираження емоцій, саморегуляції, покращення міжособистісних стосунків тощо; допомога при стресі, тривожності, ПТСР; допомога при емоційному виснаженні, професійному вигоранні, зниженні ефективності тощо; розвиток впевненості в собі та самоповаги (коли відчуваєте безсилля або невпевненість у власних здібностях вирішувати проблеми; якщо порівнюєте себе з іншими та постійно критикуєте; в важких життєвих ситуаціях тощо); робота з внутрішніми конфліктами, суперечностями.
Лікар Психолог Морозова Олена Володимирівна на Doc.ua
Психолог психоаналітичного спрямування . Сімейний психолог. Консультування, терапія, супровід.
Лікар Психолог Піскун Оксана Олександрівна на Doc.ua
Лікар-психолог. Проводить індивідуальне та сімейне консультування. Допомагає вирішувати внутрішньоособистісні конфлікти, проблеми у відносинах, питання самооцінки, мотивації та особистісного зростання та ін.
Лікар Психолог, Психотерапевт Анчишкіна Марія Дмитрівна на Doc.ua
Консультація від2000 грн
Запрошую тебе на терапію, де ми разом знайдемо твої внутрішні ресурси та нові сенси. Кожен гідний жити щасливо та отримувати задоволення від життя, і я буду рада допомогти тобі досягти цього. Давай разом подолаємо труднощі та знайдемо шлях до твого благополуччя. Я не ставлю діагнози і не роблю висновків про людей на підставі їхніх відмінностей від іншого світу. Я визнаю рівноцінність усіх і кожного. Маю повагу до унікальності, честі та гідності особистості. Мене цікавлять люди, їх життя, історії, прояви, але насамперед – емоції та переживання. Я не працюю з проблемою, працюю з людиною. Зі мною ти відновиш віру в себе та радість до життя!
Лікар Психолог Голдіна  Марина Валеріївна на Doc.ua
Консультація від2000 грн
Лікар Психолог, Психотерапевт Трофімова  Дарʼя  Олександрівна на Doc.ua
Кандидат психологічних наук. Я працюю з темами криз, втрат, стосунків, ідентичності в гештальт-підході. Гештальт-терапія для мене — це шлях до цілісності завдяки усвідомленості та можливості обирати, спираючись на контакт — з собою, зі мною й зі світом. В терапії не переслідую мету зробити клієнтів щасливими чи позбавити проблем, не обіцяю, що все буде легко і точно стане краще. Я усвідомлюю обмеження свої та методу, в якому працюю. Проте я можу: - бути поруч з людиною в її різноманітних процесах, відгукуючись на них своїми переживаннями; - вірити в те, що якщо людина вже дійшла до мене, то в неї точно є сили та знання, як собі допомогти, ділитися з нею цією вірою та відкривати інші приховані можливості; - створювати стосунки, які будуються на присутності та можливості справжньої зустрічі, де інша людина може бути почутою, побаченою, прийнятою. Працюю з ЛГБТКІ+ спільнотою (і не тільки). Я створюю простір, в якому можна дати собі дозвіл. Тому робота зі мною підійде тим, хто готові досліджувати, експериментувати, пробувати і створювати новий досвід.
Лікар Психолог Бондаренко  Тамара  Олексіївна на Doc.ua
Лікар Психолог Марущенко  Альона  Олександрівна на Doc.ua
Альона Олександрівна - дитячий психолог, нейропсихолог. Спеціалізується на проведенні нейропсихологічної діагностики та корекції, діагностики MOXO, діагностики CASD. Працює над корекцією таких станів, як дислексія, дисграфія, диспраксія, РДУГ (Розлад дефіциту уваги та гіперактивность, аутизм (розлади аутистичного спектру (РАС), ЗМР (затримка мовленнєвого розвитку), затримка психічного розвитку (ЗПР), затримка психомовленнєвого розвитку (ЗПМР)
Лікар Психолог, Психотерапевт Шпак Жанна Олександрівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт у гештальт підході, психотравматолог. Магістр психології
Лікар Психолог Литвин  Марина  Андріївна на Doc.ua