Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог, Психотерапевт Онухова Юлія Юріївна на Doc.ua
Надає психологічну допомогу дорослим і підліткам, які відчувають проблеми у взаєминах в сім'ї або колективі, складно адаптуються до нового місця проживання, втратили сенс життя, мають психосоматичні симптоми, знаходяться в депресивному стані і т. д. Допомагає вивчити і зрозуміти себе, знайти свій шлях до психологічного комфорту
Лікар Психолог, Психотерапевт Морочковська Світлана Вікторівна на Doc.ua
Світлана Вікторівна - сертифікований і акредитований психотерапевт в гештальт-підході. Працює з парами, веде терапевтичні групи і навчальні програми. Успішно допомагає в таких питаннях: взаємини в сім'ї, проблеми та кризи у відносинах, дитячо-батьківські відносини, розлучення, проблеми і складності дітей в процесі розлучення батьків, складності дітей в колективі, адаптація до дитячого садку, школі, фобії (соціофобія, аерофобія), страхи, панічні атаки, питання і проблеми ідентичності, відносини з грошима, проблеми і порушення в сфері фінан
Лікар Психолог Чернуха Наталія Олександрівна на Doc.ua
Чернуха Наталія працює в системно-фокусованому підході, де в роботі з клієнтом беруться до уваги всі аспекти життя людини: фізіологія, психологія та соціальні взаємини. Людина - це складна система! У роботі з клієнтом, системно-сфокусований терапевт приймає до уваги і працює над усіма аспектами життя цієї людини: фізичне самопочуття, емоційні переживання, поведінку і взаємодію в соціумі
Лікар Психолог Чижикова Аліса Володимирівна на Doc.ua
Аліса Володимирівна - практикуючий психолог, гештальт-терапевт, працює з християнами різних конфесій і деномінацій. Займається усуненням проблем, пов'язаних з дитячими психологічними травмами, невпевненістю в собі, психосоматичними розладами і депресією, працює з жертвами насильства
Лікар Психолог Цикало Анжела Миколаївна на Doc.ua
Працює з дитячо-батьківськими проблемами, проблемами у взаєминах між статями, вивчає психологію щастя і успіху, займається астропсихологією. Використовує методики психоаналізу, психотерапії (аналітичної/гуманістичної), сімейні розстановки, системну сімейну психотерапію.
Лікар Психолог, Психотерапевт Вергун Тетяна Петрівна на Doc.ua
Лікар займається глибинними проблемами, на несвідомому рівні - несвідомі почуття, конфлікти, страхи, тривожні стани, депресії. Проводить консультації на тему особистісної зрілості, усвідомленості життя, відчуття більшої свободи, незалежності і відкриття здібностей до творчості, отримання задоволення від життя. Спеціалізується на біосуггестівной терапії - це ефективний метод спрямований на позбавлення людини від психосоматичних розладів. Доктор також приймає по Skype
Лікар Психолог, Психотерапевт Каращук Інна Володимирівна на Doc.ua
Інна Володимирівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу дорослим і дітям. Є учасником Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії. Має досвід роботи більше 10 років
Лікар Психолог Карпенко Олександр Олексійович на Doc.ua
Олександр Олексійович є провідним фахівцем лікувально-відновного відділення центру Петра і Павла, фахівцем з психокорекції, психотерапії залежностей і співзалежності, надання психологічної допомоги при тривожності, депресії.
Лікар Психолог Гераймович Ольга Володимирівна на Doc.ua
Ольга Володимирівна, має вищу психологічну освіту, працює з різними психосоматичними розладами які найчастіше пацієнт вважає хворобою, також комплексна робота з усіма емоційними станами, такими як тривожність, страх, фобії, панічні атаки, емоційне вигорання та робота з самооцінкою. Сімейні відносини та будь-які інші психотерапевтичні запити які цікавлять клієнта. Прийом очно і онлайн. Ведення клієнта від початку до позитивної динаміки та кардинальних змін. Використовує методику розстановок, дихання, медитацію, розбір за допомогою допоміжних технік та інші методики які будуть сприяти полегшенню стану пацієнта.
Лікар Психолог Зінченко  Назар  Сергійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Зінченко Назар Сергійович – Дитячий психолог, сімейний психолог, дорослий психолог. Створив з нуля систему психологічних служб для приватних ліцеїв Study.ua, розробив та впровадив предмет «психологія» для учнів 5-10 класів. Розробив систему тестування для кандидатів на вступ до навчального закладу. Працював як психолог з Globe Intrnational School Одружений, співпрацює з освітніми компаніми та корпоративним сектором, розробляє освітні програми та корпоративні тренінги, проводить групові та індивідуальні сесії