Чернуха Наталія працює в системно-фокусованому підході, де в роботі з клієнтом беруться до уваги всі аспекти життя людини: фізіологія, психологія та соціальні взаємини. Людина - це складна система! У роботі з клієнтом, системно-сфокусований терапевт приймає до уваги і працює над усіма аспектами життя цієї людини: фізичне самопочуття, емоційні переживання, поведінку і взаємодію в соціумі
Лікар-психолог Оксана Леонідівна спеціалізується на когнітивній психології та психології управління. Консультує з питань особистісного розвитку, кар'єрного просування, усвідомленого батьківства. Проводить заняття і тренінги в службі психологічної допомоги студентам, працює з неблагополучними сім'ями і людьми із залежністю.
Олександр Петрович лікар-гомеопат першої категорії.
Має вищу психологічну освіту. Спеціалізація - клінічна психологія.
Лікар-терапевт першої категорії. Спеціалізація - кардіологія, гастроентерологія, ендокринологія.
Анна Вікторівна займається психологічним консультуванням, спрямованим на усвідомлення клієнтом свого оточення, неефективних стереотипів поведінки, впливу виховання на своє життя, власних внутрішніх конфліктів, прихованих бажань і таємного почуття незадоволеності самим собою
Психолог працює в методі позитивної психотерапії, поєднуючи різні напрямки і авторські методики з екологічним і ресурсним підходом. При складанні схеми лікування враховує потреби і особисту історію пацієнта, проводить сімейне та індивідуальне консультування, працює з дорослими, дітьми і підлітками. Веде приватну практику більше 10 років, сеанси з арт-терапії з дітьми - понад 3 років
Аліса Володимирівна - практикуючий психолог, гештальт-терапевт, працює з християнами різних конфесій і деномінацій. Займається усуненням проблем, пов'язаних з дитячими психологічними травмами, невпевненістю в собі, психосоматичними розладами і депресією, працює з жертвами насильства
Лікар проводить психологічне консультування,
індивідуальну психотерапію, розвиваючі заняття з підготовки до школи та заняття для дітей з ООП, корекцію небажаної поведінки.