Лілія Вікторівна - дитячий, підлітковий, дорослий, сімейний психолог. Працює з дітьми (від 3-х до 17 років): а саме діагностика готовності до школи,
проблеми з самооцінкою, вікові кризи та етапи (криза трьох років, криза семи років, підлітковий вік, розлучення батьків), труднощі в спілкуванні з однолітками, труднощі в навчанні, тощо. Лілія Вікторівна також працює з дорослими: порушення самооцінки, робота з комплексами, проблеми в спілкуванні, побудові стосунків, особистісні кризи,
порушення сну та інше.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-психолог, з вищою медичною освітою. Психологічне консультування з використанням психотерапевтичних методик, індивідуальній підхід до кожного пацієнта. Допоможе у вирішенні проблем пов’язаних з кризовими ситуаціями, особистісними проблемами, низькою самооцінкою, страхами, тривогою, міжособистісними конфліктами. Займається лікуванням психічних розладів, таких як: тривожні розлади, обсесивно-компульсивний розлад, біполярно-афективний розлад, депресивні розлади, розлади харчової поведінки, ПТСР і тд. Психоедукація пацієнта, щодо психоемоційного стану. Патопсиходіагностика за допомогою діагностичних методик.
Лікар працює по 100% предоплаті.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Психотерапевт у психоаналітичному методі. Психологічна робота з дорослими пацієнтами направлена на розвиток аспектів особистості, що допомагають відновити психічне здоров’я або адаптуватись. Фахівець надає професійну допомогу в лікуванні тривоги, депресії, панічних атак, розладів настрою, синдрому хронічної втоми. Допомагає пацієнтам впоратись із психосоматичними розладами, порушенням працездатності, низькою самооцінкою, невпевненістю в собі, конфліктами з оточуючими й проблемами у відносинах, а також із втратою сенсу життя.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Ольга Олександрівна - психолог з 10-річним стажем роботи. Працює з такими проблемами, як емоційна нестабільність (тривога, апатія, перепади настрою, прокрастинація), психологічний супровід вагітності та післяпологового періоду, низька самооцінка, емоційне вигорання, супровід кризових періодів,
наслідки стресових або травматичних подій, особисті кордони, сімейне консультування. У роботі Ольга Олександрівна використовує наступні методи:
тілесні практики, проєктивні методики, метафоричні карти, техніки гештальт-терапії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар компетентний та досвідчений у корекції синдрому хронічної втоми, постійного відчуття страху, підвищеної тривожності, зниженого настрою, стану відчаю та апатії, втрати сенсу життя, панічних нападів, підвищеної дратівливості, неконтрольованої агресії, порушень уваги та пам'яті, нав'язливих думок та дій, кошмарних спогадів та сновидінь, психологічних розладів внаслідок складних життєвих обставин, відчуття переслідування, галюцинацій. Кваліфіковано супроводжує пацієнтів від першого звернення до одужання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Кандидат психологічних наук. Я працюю з темами криз, втрат, стосунків, ідентичності в гештальт-підході.
Гештальт-терапія для мене — це шлях до цілісності завдяки усвідомленості та можливості обирати, спираючись на контакт — з собою, зі мною й зі світом.
В терапії не переслідую мету зробити клієнтів щасливими чи позбавити проблем, не обіцяю, що все буде легко і точно стане краще. Я усвідомлюю обмеження свої та методу, в якому працюю.
Проте я можу:
- бути поруч з людиною в її різноманітних процесах, відгукуючись на них своїми переживаннями;
- вірити в те, що якщо людина вже дійшла до мене, то в неї точно є сили та знання, як собі допомогти, ділитися з нею цією вірою та відкривати інші приховані можливості;
- створювати стосунки, які будуються на присутності та можливості справжньої зустрічі, де інша людина може бути почутою, побаченою, прийнятою.
Працюю з ЛГБТКІ+ спільнотою (і не тільки).
Я створюю простір, в якому можна дати собі дозвіл. Тому робота зі мною підійде тим, хто готові досліджувати, експериментувати, пробувати і створювати новий досвід.