Лікар Психолог, Психотерапевт Юр'єв Костянтин Юрійович на Doc.ua

Відгуки про Юр'єв Костянтин Юрійович

Костянтин Юр’єв — психолог, магістр психології та економіки, викладач ВИЩ. Спеціалізуюся на доказовій терапії (Evidence-Based Practice) за міжнародними клінічними протоколами. У практиці 12 років. Поєдную академічну ґрунтовність із глибинною емпатією та навичками емоційної модуляції. Чому варто звернутися саме до мене? Мій метод базується на CBT та ACT та системному аналізі. Я допомагаю клієнтам не лише зрозуміти логіку своїх проблем, а й прожити та інтегрувати складні емоції, які зазвичай блокуються або ігноруються. Ключові компетенції та методи: CBT: зміна автоматичних думок і деструктивних переконань та реакцій для досягнення емоційної стабільності. ACT: розвиток психологічної гнучкості та керування тривогою. EMDR: десенсибілізація та опрацювання травм через нейрофізіологічні механізми. DBT-валідація: найвищий рівень емпатійного прийняття для подолання внутрішньої інвалідації та сорому. Емоційна модуляція: навчання навичкам саморегуляції при РДУГ, ПТСР та вигоранні. Працюю з військовою травмою, наслідками насильства, парними стосунками та сексуальними дисфункціями психогенного характеру. Мій підхід — це баланс між науковою точністю та глибокою людяністю, що забезпечує стійкий результат без багаторічної дорогої терапії.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 16 відгуків

Юлія 26 Липень 2025
Чудово пройшов візит, все було дуже комфортно.
Олександр 04 Червень 2025
Хороший лікар, ми поговорили. Все добре
Олександр 21 Травень 2025
Все пройшло добре, претензій не маю.
Владіслав 18 Травень 2025
Владислав 11 Травень 2025
Сподобалося чіткість відповідей все пояснювалось і прямота
Ольга 19 Квітень 2025
Все було добре.
Євген 06 Березень 2025
Прийом гарний, все супер, я задволений, дякую!
Тетяна 04 Березень 2025
Людмила 16 Листопад 2024
Професійний лікар.
Григорій 05 Жовтень 2024
Лікар нам дуже сподобався, записалися ще на візит до цього лікаря. Нас все повністю влаштувало.
1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ