Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Героїв Сталінграда, 20
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Сирецька, 32
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси
Софіївська Борщагівка, вул.Боголюбова, 30
Основна сфера діяльності - лікування ендокринних захворювань жіночої статевої сфери. Займається лікуванням патологій шийки матки, жіночої безплідності, періоду клімаксу, локальних запальних процесів статевих органів. Підбирає методи контрацепції. Приймає дітей віком від 14 років.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст вищої категорії, головне завдання якого полягає в збереженні жіночого здоров'я. Проводить УЗД-дослідження і кольпоскопію для постановки правильного діагнозу для подальшого успішного лікування кісти яєчника, ЗПСШ, жіночого безпліддя та ін.
Зборівський Олександр Михайлович
Лікар-психіатр, психотерапевт (вища категорія), займається лікуванням широкого спектру тривожних (переживань, фобій і страхів, панічних атак) і психосоматичних розладів, астенічних і депресивних станів, наслідків пережитого стресу. Проводить сімейне консультування, підготовку до майбутніх операцій і ін.
Лікар здійснює прийом дорослих і дітей з 3 років. Виконує оперативні втручання на органах черевної порожнини, операції при пахових, пупкових і вентральних грижах, лікування опіків. Крім того, лікар проводить УЗД органів черевної порожнини, щитовидної, передміхурової і молочної залоз, нирок, сечового міхура судин нижніх кінцівок
Київ, вул. Зоологічна, 3д
Заслужений лікар України, ендокринолог вищої категорії, головний лікар «Модерний діабетичний центр». Займається лікуванням цукрового діабету у дорослих і дітей, установкою і супроводом інсулінових помп, систем постійного моніторингу рівня глюкози в крові. Також доктор консультує пацієнтів з будь-якими іншими гормональними порушеннями, захворюваннями ендокринної системи, в тому числі - щитовидної залози, ожиріння, метаболічний синдром, дисфункціями наднирників, порушенням росту і статевого розвитку у дітей та ін.
Спеціалізується на проведенні оперативних втручань на органах черевної порожнини і грудної клітки, займається консервативним і хірургічним лікуванням проктологічних захворювань. Виконує лапароскопічні операції, лікування хірургічних інфекцій (фурункул, карбункул, гідраденіт і ін.), А також лікування ран різного походження.
Київ, вул. Солом'янська, 1
Подолог займається діагностикою та лікуванням проблем з вродженими патологіями будови нігтя, деформацією нігтьових пластин, мозолів, грибка нігтів. Лікар проводить апаратний медичний педикюр, корекцію врослого нігтя і т. д.
Наталія Василівна володіє методикою лікування ерозії шийки матки, застосовуючи лазерну коагуляцію. Займається корекцією порушень гормонального фону, проводить терапію захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії з майже тридцятирічним стажем досвіду роботи. Займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань очей, терапією і профілактикою вікових змін зору.