Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Київ, вул. Цитадельна, 7
Флеболог, проктолог вищої категорії, займається терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д.
Київ, вул. Назарівська, 13
Лікар спеціалізується на неврології, рефлексотерапії, стабілометії, займається лікуванням захворювань нервової системи (медикаментозним і немедикаментозним), проводить терапію пацієнтів, які страждають від запаморочення і порушень рівноваги.
Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 120а
Київ, вулиця Якуба Коласа, будинок 4-Б, офiс 117
Харків, вул. Амосова, б. 52, офiс 157
Я, Малишкін Дмитро Ігорович, уролог-андролог, лікар вищої категорії. Працюю з 2003 року. Консультую пацієнтів віком від 18 років. Як лікар- сексопатолог працюю з 2013 року та можу консультувати пацієнтів рiзного віку з відповідних питань. Спеціалізуюся переважно з питань андрології, репродуктології та сексопатології. Маю 10-рiчний досвiд роботи у медичних центрах репродуктології як лiкар- андролог та сексопатолог. Проводжу ОНЛАЙН- КОНСУЛЬТАЦІЇ (WhatsApp, Telegram, Viber). Напередодні консультацiï ми погоджуємо час проведення, необхiднiсть вiдео- пiдтримки, пацiєнт надсилає всі наявні актуальні результати аналізів та висновків додаткових досліджень. З кожним пацієнтом проводжу докладну консультацію тривалiстю близько 60 хвилин, в ходi якої з'ясовую, яка саме проблема у даного пацiєнта, пояснюю ïï можливi причини та розвиток. Потiм ми разом виробляємо алгоритм-тактику обстеження та лікування (якщо це необхідно). Пiсля завершення консультацiï надаю докладний друкований висновок (консультацію – інструкцію) в електронному вигляді. Основні захворювання, лікуванням яких я займаюся: чоловіче безпліддя; передчасна еякуляція; еректильна дисфункція; зниження статевого потягу (лібідо); «стертий оргазм». Діагностика та корекція андрогенного дефіциту у чоловіків (чоловічий клімакс); лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом; лікування порушення сечовипускання: прискорене сечовипускання, утруднене сечовипускання,болiсне сечовипускання.
Київ, вул. Сечових Стрільців (Артема), 44
Вікторія Олегівна науковий керівник і співзасновник центру естетичної медицини GarnoMedica. Представляє авторську методику медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Член консультаційної ради компанії Allergan (США), національний тренер з контурній пластиці компаній Allergan (США) і Teoxane (Швейцарія). Національний тренер по ботулінотерапіі компанії Allergan (США)
Шатковська Наталія Юріївна
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Приймає пацієнтів з народження. Проводить консервативне та хірургічне лікування ЛОР-патологій гострих і хронічних форм. Застосовує: розкриття і дренування абсцесів, фурункулів ротової порожнини, кіст і кистоподобную утворень придаткових пазух носа, видалення поліпів, тонзилектомії, тімпалопластику, вазотомію. Також лікар інтерпретує рентген-знімки, КТ, МРТ, аудіограми та інші результати діагностики в оториноларингології.
Київ, провулок Арсенальний 5, оф.23
Мар'яна Василівна є досвідченим фахівцем з подології. Вона займається лікуванням гіперкератозу, мікозу, грибка стопи, подагри. Спеціаліст Мазуренко видаляє підошовні бородавки, стрижневі мозолі, також вона проводить парафінотерапію, апаратний педикюр
Київ, вул. Предславинська, 37, оф. 509
Лікар Сіхарулідзе спеціалізується на діагностиці та лікуванні субфебрилітету, лихоманки неясного генезу, цирозу печінки, герпетичних / TORCH-інфекцій, лімфаденопатії, вірусних гепатитів та інших хвороб
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Хірург-проктолог, має багаторічний досвід клінічної роботи, володіє всіма сучасними методами діагностики, консервативного та малоінвазивного (безопераційного) лікування проктологічних захворювань, також досконало володіє технікою хірургічних втручань при проктологічній патології. Лікар згідно з правилами проходить курси удосконалення та стажування, як у вітчизняних, так і зарубіжних клініках (Польща, Чехія). Проводить ендоректальне УЗД (прямої кишки) і анального каналу
Київ, вул. Урлівська, 30
Анжеліка Миколаївна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, який оперуючий гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики. Також є дитячим гінекологом. Регулярно бере участь в державних і міжнародних конференціях по впровадженню сучасних методик в оперативній гінекології.
Валіхновський Ростислав Любомирович
Київ, вул. Протасів Яр, 23
Заслужений лікар України, видатний український пластичний і реконструктивний хірург більше з 20-річним досвідом роботи. Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук. З 2005 по 2010 рр. був особистим лікарем президента України. Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і експерта найпопулярніших телевізійних проектів - «Поверніть мені красу» ( «1 + 1»), «Я соромл