Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та наауковій сфера, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Київ, Вул. Степана Рудницького, 3/7 (Академіка Вільямса, 3/7)
Лікарка здійснює консультативний прийом дорослих та дітей, надає офтальмологічну допомогу із різними видами запаленнями та видаленням сторонніх тіл з рогівки. Виконує комплексну діагностику зору, виписує рецепт та підбирає оптичні засоби корекції зору - окуляри та контактні лінзи для постійного використання, роботи з комп'ютером тощо, враховуючи показання кожного пацієнта. Також надає рекомендації щодо профілактики порушень зору та підтримання якісного зору на довгі роки.
Дарина Сергіївна — лікар терапевт-ендокринолог, який допомагає комплексно оцінити стан здоров’я та відновити баланс в організмі. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи, порушень обміну речовин і гормональних дисбалансів. У своїй практиці поєднує сучасні підходи, індивідуальний підбір лікування та уважне ставлення до кожного пацієнта.
Київ, вул. Євгена Маланюка, 101( Сагайдака Степана)
Лікар Павліченко Марина Сергіївна спеціалізується на діагностиці внутрішніх органів за допомогою ультразвуку та клінічному спостереженні пацієнтів. Має досвід роботи в амбулаторній терапії, проводить ін’єкції, вимірює життєво важливі показники та здійснює комплексні профілактичні огляди для раннього виявлення захворювань.