Приватні лікарі Києва

Віктор Федорович багато років веде клінічну практику в якості уролога, фахівця з всебічної терапії запальної і інфекційної патології чоловічої репродуктивної сфери.
Джандоєва Нана Шамілєвна
Харків, пр. Героїв Харкова 162
Пріоритетні напрямки в роботі лікаря: діагностика і терапія патологій периферичної нервової системи, вегетативної дисфункції, головного болю, болю в шиї і спині, порушень роботи головного мозку, пов'язаних з системою судин, неврологічних ускладнень цукрового діабету та інших метаболічних захворювань. Доктор займається також реабілітацією постінсультних хворих
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Азалі Гурамовна займається лікуванням і профілактикою захворювань стравоходу, шлунка, підшлункової кишки, товстого і тонкого кишечника, печінки за допомогою сучасних методів діагностики і терапії захворювань шлунково-кишкового тракту.
Київ, вул. Чавдар, 8
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Займається лікуванням патологій шийки матки, статевих інфекцій, жіночого безпліддя, порушень менструального циклу. Володіє сучасними методиками ультразвукових досліджень, радіохвильової терапії. Займається веденням нормальної і патологічний вагітності
Оториноларинголог вищої категорії, фахівець в області ендоскопічної ріносінусохірургіі, пластичної хірургії носа і вушних раковин, хірургії глотки і мигдалин. Проводить лікування хронічного тонзиліту з використанням методу кобляціі мигдалин Arthro Care.
Київ, ул. Симиренко, 10
Пантазі С.В. має значний досвід клінічної практики в урології та андрології, проводить терапію запальних процесів в сечовивідних шляхах, нирках, доброякісної гіперплазії простати, статевих інфекцій, порушень ерекції, а також нетримання сечі у жінок.
Катерина Миколаївна зарекомендувала себе, як відмінний лікар в питаннях лікування захворювань шийки матки. Консультує з питань вагітності та супроводжує її. Проводить маммологічний прийом. Експерт в області УЗ-діагностики, проводить УЗД при вагітності. Також лікар консультує і проводить лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку і вміє знайти підхід навіть до самих маленьких пацієнтів
Александрова Марія Геннадіївна
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Лікар отоларинголог з вищою категорією з «дорослої» отоларингології і другою категорією - з «дитячої», кандидат медичних наук. Працювала в ЛОР-клініках 3 ступеня акредитації та консультативних поліклініках. Володіє широким спектром ЛОР-маніпуляцій і проводить оперативні втручання.
Тарануха Любов Іванівна
Лікар-імунолог, кандидат медичних наук, фахівець в області лікування хронічних вірусних, грибкових і бактеріальних інфекцій, порушень імунітету. Авторству Любов Іванівни належить понад 40 наукових робіт, 1 монографія, а також патентні права на 4 корисні моделі в медицині
ЛОР-лікар з великим стажем роботи, займається діагностуванням, лікуванням і профілактикою захворювань носа, вуха, горла і придаткових пазух. Виконує широкий спектр отоларингологічних процедур: промивання мигдалин, введення лікарських засобів, продування слухових труб, видалення сторонніх тіл, пункції та ін.