Стажувалася в приватному офтальмологічному центрі «CORVIS». Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь в семінарах і профільних наукових конференціях. Підбирає засоби корекції зору пацієнтам будь-якого віку.
Лікар проводить ортодонтичне лікування дорослих і дітей за допомогою індивідуально виготовлених пластин і брекет-систем, лицьову ортотропія, спеціалізується на міофункціональній терапії, а також дихальній програмі у дітей.
Стоматолог-терапевт надає повний спектр послуг з стоматології, в т.ч. профілактику захворювань порожнини рота, діагностування та лікування множинного карієсу, пульпіту, періодонтиту, чистку кореневих каналів, відбілювання, чищення зубів тощо.
Остапчук В.В. володіє передовими технологіями і методологіями стоматологічного лікування, здійснює щадне відбілювання зубів, естетичну реставрацію форми і кольору окремих зубів, усунення карієсу на будь-якій стадії, лікування кореневих каналів і ін.
Лікар-ендокринолог, терапевт займається виявленням та лікуванням хвороб внутрішніх органів, дихальних шляхів, алергічних проявів. Спеціалізується на лікуванні патологій щитовидної залози, порушень роботи наднирників і гіпофіза, гормональні збої. Підбирає комплексну терапію
Лікар-офтальмолог, проводить діагностику переднього відрізка ока і його терапію, а також підбір всіх видів очкової і контактної корекції з володінням сучасними підходами і алгоритмами для різної вікової категорії.
Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Олексій Андрійович - заслужений лікар України. Проводить операції на черевній порожнині, оперативні втручання при урологічній патології, захворюваннях шлунка, жовчовивідних шляхів. Видаляє всі види гриж, лікує гнійні захворювання, варикозну хворобу.