Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед, Травматолог, Остеопат Мішкін Артем Олегович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на остеопатії, ортопедії і травматології. Не працює з переломами, забоями і відкритими травмами. Проводить консультативний прийом, огляд, сеанс остеопатії і підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: артрит, артроз, біль у спині, біль в шиї. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Офтальмолог Арьян Саназ на Doc.ua
Дитячий офтальмолог допомагає пацієнтам зі скаргами на різь і дискомфорт в очах, запальними процесами повік, надмірною сльозоточивістю, погіршенням зору. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур (визначення гостроти зору, витяг чужорідних тіл, вимірювання внутрішньоочного тиску та ін.)
Лікар Дерматолог, Косметолог Дудікова Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар дерматолог-косметолог, фахівець лазерних методик. Викладала в Вінницькому національному медичному Університеті. Катерина Володимирівна займається лікуванням старіння, зморшками, збільшеними порами на обличчі. Клієнти можуть звертатися до неї за проведенням ударно-хвильової терапії, безопераційної лазерної ліпосакції, видаленням шрамів
Лікар Кардіолог, Терапевт, Лікар функціональної діагностики Музиченко Світлана Вікторівна на Doc.ua
Світлана Вікторівна - кардіолог, терапевт, лікар функціональної діагностики. Проводить діагностику і лікування пацієнтів з терапевтичними захворюваннями, проблемами серцево-судинної системи. Лікар застосовує сучасні методи діагностики та лікування широкого спектру хвороб серця і судин. Світлана Вікторівна виконує функціональну діагностику: електрокардіографію, добове моніторування артеріального тиску
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Кусевіч Оксана Ігорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Має досвід роботи дільничним педіатром в поліклініці і приватній клініці. Надає консультації для дітей від немовлят до 18 років. Також консультації на виїздах невідкладної швидкої допомоги в приватній клініці. Має досвід роботи в дитячих оздоровчих центрах
Лікар Стоматолог Тишина Ольга Сергіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Займається професійним чищенням зубів за допомогою різних методик, проводить своїм пацієнтам установку пломб, протезування зубів і їх реставрацію у випадках будь-якої складності. Лікує найпоширеніші захворювання зубів, включаючи карієс, гінгівіт, пародонтоз, здійснює чистку кореневих каналів
Лікар Офтальмолог Жабоєдова Наталія Валеріївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Валеріївна - кваліфікований фахівець в галузі офтальмології, автор наукових статей. Проводить повну первинну діагностику зору і комплексне лікування захворювань, пов'язаних з порушенням зорової системи. Також лікар виконує лазерну корекцію зору і коагуляцію сітківки, консультує по підбору контактних лінз
Лікар Стоматолог-хірург Боксер Станіслав Леонідович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Станіслав Леонідович спеціалізується в області сучасної хірургічної, ортопедичної стоматології та стоматології загального профілю. Авторству Станіслава Леонідовича належить 15 наукових статей, 10 тез, 1 стендова доповідь на конгресі з міжнародною участю і патентні права на 2 винаходи. Також доктор веде прийом англо-і франкомовних пацієнтів
Лікар Стоматолог Бублик Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
В роботі використовує сучасні апарати для лікування каріозних пошкоджень зубів. Вважає за краще використовувати техніку «Сендвіч» (використовуючи склоіномірні цемент і композит) для пломбування каріозних порожнин. Також займається переліковування кореневих каналів, готує зуби до протезування.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Косметолог, Трихолог, УЗД-фахівець Журик Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.