Приватні лікарі Києва

Снісар Людмила Миколаївна
Київ, вул. Олександра Довженка, 3
Людмила Миколаївна є висококваліфікованим фахівцем, до пріоритетних напрямків роботи якого входить виявлення та усунення захворювань нефрологічного характеру. Проводить комплексну діагностику та лікування пацієнтів, використовуючи широкий спектр різнопланових методик
Спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як кандидоз, кіста яєчника, ендометріоз, вульвовагініт та ін.
Одеса, Французький бульвар, 60
Дніпро, вул. Святослава Хороброго, 8
Дмитро Валерійович спеціалізується на дитячій ортопедії та травматології. Володіє консервативними та хірургічними методами лікування: клишоногості (лікування за методом Ponseti), дисплазії тазостегнового суглоба (УЗ діагностика по Graf), деформацій кісток кінцівок. Автор понад 35 наукових статей з питань діагностики та лікування ортопедичної патології у дітей. Стажувався у клініках Європи (Польща, Австрія).
Лікар-стоматолог вищої категорії, протягом тридцяти восьми років працював в сферах хірургічної, терапевтичної та ортопедичної стоматології.
Лікар-невролог проводить лікування пацієнтів з інсультами, надає допомогу при остеохондрозі, епілепсії, вегетосудинній дистонії, розсіяному склерозі, мігрені, хвороби Паркінсона і т.д.
Янченко Віталій Ігорович
Київ, вул. Рижська, 73г
Доктор Янченко є передовим фахівцем в сфері інфектології та гепатології. Лікар займається всебічною терапією гепатитів всіх типів і форм, дегеративних процесів в печінці, паразитарних захворювань. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Абабкова Галина Миколаївна
Київ, пр. Відрадний, 55
Галина Миколаївна проводить УЗД органів малого таза, розсічення синехій, спеціалізується на діагностиці, лікуванні захворювань, пов'язаних з порушенням статевого розвитку, запальних захворювань, кісти яєчників і т.д. Лікар спеціалізується на дитячій гінекології. У лікуванні використовує методи як гінекології, так і психології, гомеопатії, фізіотерапії.
Марина Леонідівна здійснює всі належні процедури та маніпуляції для усунення запальних, гнійних та інших патологічних процесів в ЛОР-органах, включаючи гайморити, синусити, отити, тонзиліти, абсцеси і фурункули зовнішніх ЛОР-органів і ін. Веде прийом дорослих та дітей від 5 років
Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 8а
Короленко В.Б., співробітник кафедри хірургії НМУ ім. О.О.Богомольця. На базі кафедри функціонує Республіканський Центр Проктології. Кандидат мед.наук, хірург проктолог вищої категорії. Опублікував 105 наукових робіт в українських і зарубіжних виданнях. Має 3 патенти України, 15 рацпропозицій. Вперше у світовій практиці розробив методику керованої локальної гіпотермії прямої кишки при тріщинах, геморої та інших запальних захворюваннях і пристрій для її здійснення. Першим в Україні розробив методику кріодеструкції геморою в амбулаторних у
Кислова О.Л. є кваліфікованим лікарем сімейної практики, які займаються комплексним підтриманням і турботою про здоров'я пацієнта і його сім'ї. Ольга Леонідівна здійснює диспансеризацію, надає консультативну, амбулаторно-поліклінічну, санітарно-просвітницьку допомогу в сфері терапії шлунково-кишкових, бронхолегеневих, серцево-судинних, ниркових та інших патологій.