Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ендокринолог Кваченюк Андрій Миколайович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Андрій Миколайович проводить лікування, діагностику пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи. Лікар лікує захворювання щитовидної залози, порушення обміну речовин, проводить оперативне втручання. Заслужений лікар України.
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Педіатр Альвінська Світлана Петрівна на Doc.ua
Світлана Петрівна - фахівець з діагностики та лікування захворювань у маленьких пацієнтів. Проводить консультативний прийом дітей, вакцинацію, пакетне спостереження дітей. Лікує хвороби за профілем гастроентерології, пульмонології
Лікар Хірург Колосович Ігор Володимирович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Ігор Володимирович є висококваліфікованим фахівцем в області лапароскопічної хірургії. Проводить оперативну терапію при захворюваннях товстої і тонкої кишки, шлунка, жовчовивідних шляхів, абдомінальної онкології. Володіє методиками хірургічного лікування варикозної хвороби.
Лікар Педіатр Бесарабова Лада Василівна на Doc.ua
Лікар-педіатр вищої категорії. Член асоціації педіатрів України. Проводить консультації дітей різного віку, патронаж новонароджених, консультує з питань грудного вигодовування, оформляє довідки в дошкільні та шкільні установи.
Лікар Гомеопат, Кардіолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Гусакова Ольга Йосипівна на Doc.ua
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Бондаренко Ірина Василівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань жіночої статевої системи, проводить втручання в області естетичної гінекології: інтимну контурну пластику, омолодження інтимної зони, плазмоліфтинг та ін. На прийом до лікаря можуть також звертатися англомовні пацієнти
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Пилипенко Валентина Миколаївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог компетентна в лікуванні патологій ендометрію, захворювань шийки матки та яєчників, гормональних збоїв, інфекційних і бактеріальних уражень жіночих статевих органів. Консультує при нормальній і патологічній вагітності, підбирає ефективну терапію при ускладненнях
Лікар Офтальмолог Жабоєдов Дмитро Геннадійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Завідувач кафедри офтальмології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професор, лікар-офтальмолог вищої категорії, офтальмохірург. Дмитро Геннадійович - один з провідних офтальмологів України. Спеціалізується на мікрохірургічному лікуванні катаракти і глаукоми, лікуванні відшарування і запальних / дистрофічних хвороб сітківки, травматичних ушкоджень органів зору. З метою лікування хвороб сітківки використовує лазерні технології
Лікар Гінеколог Миколюк Ольга Леонідівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Веде прийом дітей і підлітків до 18 років. Займається лікуванням та профілактичними оглядами дітей і підлітків. Лікує запальні захворювання, пубертатні менструальні функції, функціональні кісти яєчників, порушення статевого розвитку. Консультує з приводу контрацепції підлітків