Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Предславинська, 35
Київ, вул. Предславинська, 34
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Основні напрямки лікарської діяльності Наталії Олександрівни це лікування ендокринних гінекологічних захворювань, супровід вагітності, лікування безпліддя і невиношування вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика гінекологічної патології.
Акушер гінеколог вищої категорії, що спеціалізується в сфері гінекологічної ендокринології, планування сім'ї, а також вирішенням проблем із зачаттям
Доктор Білоголовський І. В. займається порятунком від алко- і наркозалежності, тютюнопаління. Ігор Володимирович володіє повним спектром сучасних методик подолання залежності («торпедування», «підшивка» і т. д.). Також Ігор Володимирович займається терапією психоемоційних проблем. Займається також організацією лікування та догляду в умовах спеціалізованої установи людей похилого віку з розладами нервової системи
Лікар займається діагностикою, консультуванням і лікуванням захворювань верхніх дихальних шляхів. Оксана Олександрівна проводить широкий спектр амбулаторно-поліклінічних процедур, спрямованих на лікування ЛОР-хвороб. У доктора стаж практичної роботи в медицині більше 26 років, веде дитячий прийом.
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Валерія Іванівна — пульмонолог, кардіолог, фтизіатр, член-кореспондент УАН, асистент кафедри внутрішньої терапії з курсом фтизіатрії Української медичної стоматологічної академії. Займається лікуванням хронічного обструктивного захворювання легень, бронхіальної астми, пневмонії, бронхіту та ін.
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 80
Доктор Овчинникова всебічно вивчає проблеми сучасної гінекології, лікар займається терапією безпліддя, ендокринних дисфункцій в гінекології, інфекцій і запалень, проводить спостереження і підготовку до вагітності, родів.
Лікар Проценко Н.З. здійснює консервативне і хірургічне усунення патологій в гінекології, включаючи видалення поліпів і кіст жіночих статевих органів, терапію ерозії і дисплазії. Також Надія Захарівна проводить корекцію порушень менструального циклу.
Лікар займається лікуванням дерматитів різного походження, демодекозу, вугрової хвороби, розацеа та ін. Має досвід лікування венеричних захворювань