Приватні лікарі Києва

Доктор Коваленко займається всебічної терапією патологій молочної залози різного генезу. Також Олександр Володимирович виконує широкий спектр діагностичних досліджень в мамології (УЗД, дуктографія, пневмокистографія). Є автором багатьох доповідей і наукових робіт по темі мамології.
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Дитячий хірург, здійснює практично всі види оперативних втручань. Проводить операції при кишковій непрохідності або остеомієліті, апендектомію, розкриває абсцеси і флегмони, ушиває перфоративні виразки 12-палої кишки і шлунка та ін.
Київ, вул. Предславинська, 34
Лікар-стоматолог вищої категорії. Має 2 вищі категорії з терапевтичної та дитячої стоматології. Стаж роботи 25 років. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фісур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту та лікування пародонтиту. Відмінною рисою прийому лікаря є індивідуальний підхід до кожного клієнта, при цьому обираючи оптимальний метод лікування з використанням виключно інноваційних технологій.
Андролог, дерматовенеролог, сексолог, має вищу лікарську категорію з дерматовенерології. Є дійсним членом міжнародної асоціації дерматовенерологів, Української асоціації лікарів-сексологів і андрологів.
Ірха Ліна Сергіївна - завідувач відділенням ТОВ МЦ «Допомога +» на Теремках (Метрологічна, 17/1). Лікар вищої категорії. Медичний досвід 17 років. Консультує як гінеколог-ендокринолог, гінеколог, репродуктолог, провідний фахівець з питань оперативної естетичної гінекології (лабіопластика, філери, перінеопластика, вагінопластика, нетримання сечі та інше), крапельниць краси, anti-age. Засновниця та викладач школи естетичної гінекології для лікарів.
Каграманян Арміне Людвіковна
Арміне Людвіковна займається діагностикою, профілактикою та лікуванням патології шийки матки. Компетентна в питаннях ендокринної гінекології, безпліддя. Лікар виступала з доповідями на міжнародних конгресах (в Україні, Грузії, Вірменії). Є заступником президента Асоціації неонатологів України з міжнародних зв'язків (країни СНД).
Доктор Войлова Е.Л. надає кваліфіковану педіатричну допомогу, здійснює ефективну терапію дитячих інфекцій, патологій бронхолегеневої системи, органів травлення та інших захворювань у дітей, включаючи синдром циклічної блювоти.
Львів, вул. Пилипа Орлика, 4
Анжела Ярославівна є головним лікарем медичного центру "NOVO", а також кваліфікованим гінекологом і фахівцем з ультрасонографії. Анжела Ярославівна займається терапією патологічних станів у гінекології гормонального, запального, інфекційного та ін. характеру.
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії, проктології, ортопедії. До кола професійних інтересів даного фахівця входить торакальна, абдомінальна і загальна хірургія. Проводить видалення доброякісних новоутворень перианальної області, ліпом, атером, розтин абсцесів, карбункула, фурункула, панарицію. Також варто відзначити, що Володимир Валерійович проходив стажування за кордоном (Німеччина).
Паламар Орест Ігорович
Нейрохірург, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії. Займається проведенням найскладніших операцій на головному і спинному мозку при пухлинах, травмах, інсульті, аневризмі судин головного мозку і т. д.