Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Коцюбинського, 8А
Один із найбільш затребуваних лікарів у Києві. Займається лікуванням таких захворювань: депресія, тривога, страхи, панічні атаки, апатія та млявість, безсоння, неврози, психози, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у стосунках. Допомагає вийти із складних життєвих ситуацій. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором лікування. Член Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України. Член Асоціації психіатрів України Лікар найвищої категорії.
Лікар стоматолог-терапевт, естетичний стоматолог. Є фахівцем з ендодонтичного лікування, Мікропротезування, володіє методиками прямої реставрації та відбілювання зубів.
Одна з обов'язків психіатра включає медичне обстеження (консультацію, огляд, аналіз результатів інструментальних, лабораторних, генетичних обстежень, складання плану лікування, корекційної роботи, спостереження). Проводить психіатричний, неврологічний огляд. Надає психологічну підтримку батькам, дає рекомендації по освітнім програмам, режимній поведінці з дитиною
Ольга Вікторівна лікар-невропатолог, проводить консультацію, лікування та діагностику хвороб, пов'язаних з нервовою системою. Лікує такі захворювання, як кіфоз, порушення мозкового кровообігу, грижі протрузії міжхребцевих дисків, головні болі
Юліана Вікторівна спеціалізується на лікування бактеріальних, вірусних, грибкових інфекцій, алергічних хвороб. Проводить терапію рецидивуючих гнійних інфекцій шкіри, підшкірно-жирової клітковини.
Шкрьоба Ганна Олександрівна
Лікар другої категорії
Анна Александровна лікар-кардіолог, вона застосовує сучасні способи для діагностики та лікування будь-яких хвороб серця і судин. Доктор виконує УЗД серця (екокардіографію), добове моніторування ЕКГ по Холтеру і ДМАТ для дослідження серцево-судинної системи.
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 20
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Сирецька, 32
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси
Софіївська Борщагівка, вул.Боголюбова, 30
Основна сфера діяльності - лікування ендокринних захворювань жіночої статевої сфери. Займається лікуванням патологій шийки матки, жіночої безплідності, періоду клімаксу, локальних запальних процесів статевих органів. Підбирає методи контрацепції. Приймає дітей віком від 14 років.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст вищої категорії, головне завдання якого полягає в збереженні жіночого здоров'я. Проводить УЗД-дослідження і кольпоскопію для постановки правильного діагнозу для подальшого успішного лікування кісти яєчника, ЗПСШ, жіночого безпліддя та ін.
Зборівський Олександр Михайлович
Лікар-психіатр, психотерапевт (вища категорія), займається лікуванням широкого спектру тривожних (переживань, фобій і страхів, панічних атак) і психосоматичних розладів, астенічних і депресивних станів, наслідків пережитого стресу. Проводить сімейне консультування, підготовку до майбутніх операцій і ін.