Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Зленко Олена Сергіївна на Doc.ua
Олена Сергіївна працює в сфері терапевтичної і пародонтологічної стоматології, також веде прийом як гігієніст. Виконує всі види терапевтичного лікування, профілактичні та гігієнічні маніпуляції в порожнині рота. Доктор є постійним учасником тематичних тренінгів, курсів та майстер-класів.
Лікар Отоларинголог Гаврик Ірина Сергіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на отоларингології. Займається лікуванням таких захворювань, як: вазомоторний риніт; хронічний риніт; хронічний фарингіт; гострий риніт; гострий фарингіт; тонзиліт (гострий і хронічний); паратонзіллярний абсцес; ларингіт
Лікар Косметолог Зарицька Валентина Іванівна на Doc.ua
Лікар-косметолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на проведенні процедур по догляду за шкірою обличчя: чистки, масажі, пілінги, маски, корекція ознак старіння шкіри, мезотерапія, корекція фігури і т.д.
Лікар Кардіолог Борхаленко Юлія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, проводить електрокардіограму (ЕКГ), моніторування ЕКГ / АТ, ВЕМ, координує пацієнтів щодо проведення коронаровентрікулографії. Лікар лікує ішемічну хворобу серця, кардіоміопатії, порушення серцевого ритму, пороки серця (вроджені та набуті).
Лікар Нейрохірург Цимбалюк Віталій Іванович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Спеціалізується в лікуванні наслідків травм периферичної нервової системи (верхніх і нижніх кінцівок); больових синдромів при таких травмах, дистоній; хвороби Паркінсона та епілепсії. Багаторічний учасник телепередачі «Алло, лікарю». Автор понад 1000 наукових робіт, 108 патентів, 58 книг (підручників, монографій), 4 науково-популярних фільмів.
Лікар Ортопед Кінча-Поліщук Тамара Анатоліївна на Doc.ua
Тамара Анатоліївна - заслужений лікар України. Компетентна в питаннях дитячої ортопедії, приймає пацієнтів від 0 до 16 років. Застосовує консервативне лікування вроджених вивихів стегна, дисплазії, клишоногості, вроджених і набутих захворюваннях скелета. виконує лікування дитячого остеопорозу, рахіту, деформації стоп, усуває наслідки травм
Лікар Масажист Маєвський Анатолій Адольфович на Doc.ua
Висококваліфікований лікар фахівець, з масажу, мануальної терапії, фізіотерапії та реабілітації Маєвський Анатолій Адольфович має значний досвід роботи. Професійно проводить масаж, мануальну терапію, лікувальні ін'єкційні блокади, кінезіотейпування, лазерну терапію, КВЧ - терапію, лікарські консультації
Лікар Педіатр Земко Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Доктор є кваліфікованим педіатром з багаторічним стажем. Веде спостереження за фізичним і нервово-психічним розвитком дітей першого року життя. Надає невідкладну і екстрену допомогу пацієнтам, консультує з питань імунопрофілактики та вакцинації
Лікар Онколог, Хірург, Хірург-онколог Киркилевський Станіслав Ігоревич на Doc.ua
Доктор медичних наук
Лікар-онкохірург, професор має 35-річний досвід хірургічного лікування онкологічних захворювань. Проводить оперативні втручання при доброякісних і злоякісних утвореннях грудної та черевної порожнин
Лікар Стоматолог Щербаха Лариса Вікторівна на Doc.ua
Лариса Вікторівна спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів. Вона виконує шинування зубів, гігієну ротової порожнини, реставрує зуби при патологічній стертості, проводить вектор-терапію та плазмоліфтінг