Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Інфекціоніст Бойко Володимир Іванович на Doc.ua
Лікар-інфекціоніст, займається проблемами ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів, хвороби Лайма, токсоплазмозу, оперізувального герпесу, цитомегаловірусної інфекції, пневмоцистної пневмонії
Лікар Ортопед, Травматолог Савченко Сергій Петрович на Doc.ua
Сергій Петрович є досвідченим ортопедом-травматологом, голкорефлексотерапевтом, мануальним терапевтом. Він спеціалізується на проведенні голкорефлексотерапії, мануальної терапії, введенні лікувальних блокад.
Лікар Пластичний хірург, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Огородник Ярослав Петрович на Doc.ua
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Лікар Стоматолог-ортопед Лисейко Назар Володимирович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, фахівець з імплантації, протезування зубів, функціональної діагностики м'язово-суглобової дисфункції. В області стоматології працює більше п'ятнадцяти років, автор 16 статей і методичних публікацій по правильній роботі і функціональної діагностики м'язово-суглобових дисфункцій в Україні та Європі.
Лікар Венеролог, Дерматолог, Косметолог Кисіль  Андріана  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар Психолог Чижикова Аліса Володимирівна на Doc.ua
Аліса Володимирівна - практикуючий психолог, гештальт-терапевт, працює з християнами різних конфесій і деномінацій. Займається усуненням проблем, пов'язаних з дитячими психологічними травмами, невпевненістю в собі, психосоматичними розладами і депресією, працює з жертвами насильства
Лікар Стоматолог Мельник Ірина Володимирівна на Doc.ua
Є висококваліфікованим стоматологом. Область медичних інтересів - надання послуг з терапевтичної стоматології, протезування, хірургії, реставрації зубів.
Лікар Офтальмолог Буяновська Леся Анатоліївна на Doc.ua
Лікар Буяновська Л.А. є кваліфікованим фахівцем в офтальмологічній практиці, які займаються підбором окулярів і контактних лінз для корекції таких порушення зору, як гіперметропія, міопія і т.д.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Стрішенець Володимир Петрович на Doc.ua
Володимир Петрович — сертифікований хірург з багаторічним досвідом практичної та наукової роботи в Україні і США. Спеціаліст в абдомінальній і загальній хірургії, лапароскопічній і роботохірургії, експерт в проведенні реконструктивних, естетичних і пластичних операцій. Виконує консервативне і малоінвазивне лікування, реабілітацію, консультує і навчає пацієнтів щодо дієти, гігієни, здорового способу життя і профілактики хвороб
Лікар Кардіолог Онопрієнко Віра Вікторівна на Doc.ua
Коло професійних інтересів даного фахівця зосереджено в області діагностики і лікування широкого спектру захворювань серцево-судинної системи за допомогою безлічі різних методик і маніпуляцій.