Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Мицак Віктор Іванович на Doc.ua
Лікар працює на принципах доказової медицини. Лікує такі стани як: Covid-19, ГРЗ, пневмонія, тонзиліт, нудота, діарея, печія, підвищений кров‘яний тиск. Не лікує гомеопатією, противірусними та недоказовими препаратами.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Косюк Наталія Михайлівна на Doc.ua
У сферу професійних інтересів Наталії Михайлівни входить всебічна діагностика, лікування і корекція різних дефектів прикусу і зубного ряду. Володіючи інноваційними технологіями і методами, Наталя Михайлівна працює з дорослими і маленькими пацієнтами, проводить індивідуальні консультації, бере участь в протезуванні зубів, встановлює знімні і незнімні апарати (пластини, брекет-системи, ретейнери).
Лікар Ортодонт, Стоматолог Горопацька Анна-Марія Олегівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, надає ортодонтичне лікування для дорослих та дітей. Також лікар проводить ортодонтичну підготовку пацієнтів перед ортопедичним лікуванням, імплантацією
Лікар Психолог Карпенко Олександр Олексійович на Doc.ua
Олександр Олексійович є провідним фахівцем лікувально-відновного відділення центру Петра і Павла, фахівцем з психокорекції, психотерапії залежностей і співзалежності, надання психологічної допомоги при тривожності, депресії.
Лікар Кардіолог, Реабілітолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Назарко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Консультант-реабілітолог Наталія Миколаївна займається оцінкою стану фізичного здоров'я пацієнта, становить і коригує індивідуальні програми вправ, сеансів фізичної реабілітації після спортивних травм, інсультів, інфарктів, переломів. Лікар використовує в практиці кінезіотейпування і лікувальний масаж. Є членом Асоціації фахівців зі спортивної медицини та лікувальної фізкультури України.
Лікар Стоматолог Ананьєва Олена Михайлівна на Doc.ua
Олена Михайлівна стоматолог загального профілю. Проводить професійну гігієну порожнини рота з застосуванням ультразвуку, естетичне відновлення зубів фотополімерним матеріалом, офісне та ендовідбілювання і терапевтичне лікування зубів. Веде прийом і англомовних пацієнтів.
Лікар Косметолог Москаленко Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Косметолог фахівець в області проведення процедур, спрямованих на догляд за шкірою: масажі, пілінги, чищення, маски, догляди за різними типами шкіри.
Лікар Стоматолог Мартиненко Антон Олександрович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, пародонтолог, ортопед, директор клініки «Double Dental». Проводить фторування, професійну чистку зубів. Ефективно лікує карієс, всі види ускладнень карієсу, пародонтит, пародонтоз та інші хвороби.
Лікар Акушер-гінеколог Пирогова Анна Сергіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, консультацію з питання ведення вагітності, планування вагітності, УЗД органів малого тазу, кольпоскопічну діагностику патології шийки матки, діагностику захворювань шийки матки (також біопсія шийки матки, кріодеструкція і радіохвильове лікування)
Лікар Масажист Пироженко Володимир Вікторович на Doc.ua
Володимир Вікторович масажист. Проводить вакуумний апаратний масаж усього тіла, лікувальний масаж спини і мікрострумову терапію особи. Вміє знайти підхід до кожного пацієнта.