Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Сосніна Марина Леонідівна на Doc.ua
М.Л. Сосніна УЗД-спеціаліст вищої категорії, лікар володіє всіма видами УЗ-діагностики у дітей та дорослих. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, черевної порожнини, слинних залоз, сечостатевої системи та ін.
Лікар Гомеопат, Отоларинголог Надольний Олександр Борисович на Doc.ua
Олександр Борисович - кваліфікований отоларинголог, фоніатр, гомеопат. Лікар проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань ЛОР-органів: нежить, отит, синусит, ларингіт, аденоїди, абсцес та ін.
Лікар Інфекціоніст, Педіатр Заброцька Юлія  Антонівна на Doc.ua
Юлія Антонівна - лікар інфекціоніст дитячий вищої кваліфікаційної категорії, зі стажем роботи 18 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих інфекційних хвороб.
Лікар Стоматолог Іванюк Галина В'ячеславівна на Doc.ua
Лікар займається протезуванням зубного ряду, ендодонтичним лікуванням зубів з лікуванням каналів, підготовкою зубів до відновлення культевой вкладки, високоякісною реставрацією, гігієною і відбілюванням зубів.
Лікар Репродуктолог Аліпова Наталія Федорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, репродуктології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, кіста яєчників, кандидоз, міома матки, дисплазія шийки матки, ендометріоз
Лікар Хірург Сидоренко Роман Анатолійович на Doc.ua
Роман Анатолійович проводить весь спектр операцій в абдомінальній хірургії. Займається лікуванням захворювань панкреатобіліарної системи, вен, м'яких тканин. Володіє технікою проведення ультразвукових досліджень органів черевної порожнини, доплерографії вен.
Лікар УЗД-фахівець Житник Володимир Олексійович на Doc.ua
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Лікар Мануальный терапевт Ходаковський Юліан Станіславович на Doc.ua
Спеціаліст високої кваліфікації в галузі альтернативної медицини, відновлює структуру кістково-м'язового балансу пацієнта за допомогою контактного впливу рук. Володіє широким спектром прийомів і технік мануального лікування для усунення функціональних блоків, рефлекторних спазмів м'язів, нормалізації роботи внутрішніх органів, виправлення порушень судинного тонусу, нервово-м'язової передачі і т. Д.
Лікар Хірург Гаврилов Григорій Олександрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Напрямки хірургії в яких, переважно, працює доктор: пластична хірургія і хірургія в проктології. окремі професійні інтереси - планова і екстрена хірургія черевної порожнини, операції утворень м'яких тканин, лікування грижі передньої черевної стінки, гнійна хірургія м'яких тканин. Доктор є членом Української асоціації хірургів
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Білько Валентин Вікторович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, обробку та перев'язку. Лікує різні захворювань і патології за допомогою фізичного втручання в організм пацієнта