Приватні лікарі Києва

Бровари, вул. Київська, 251А
Бровари, м. Бровари, вул. Чорновола, 6
Світлана Валеріївна є фахівцем у сфері отоларингології. Вона проводить процедури, які спрямовані на усунення гнійних, запальних процесів в ЛОР-органах (наприклад, синусит, тонзиліт, отит, абсцес і ін.). Також доктор Войтович проводить ендоскопічну риноскопію, отоскопію, орофарингоскопію, виконує оперативні втручання - парацентез, тимпанопункцію, септопластику, репозицію кісток носа і ін.
Кузьменко Олег Володимирович
Київ, пр-т Голосіївський, 27, офіс 112, 112А
Судинний хірург, флеболог, ангіохірург, має вищу лікарську категорію, область професійних інтересів - лікування варикозної хвороби мініінвазівними методами, хірургія варикозно розширених вен
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Київ, вул. Дегтярівська, 33Б
Лікар проводить лікування таких хвороб як ГРВІ, бронхіт, пневмонія, ІХС, гіпертонічна хвороба, цистит, пієлонефрит, ГЕРБ, гастрит, цироз, холецистит, панкреатит, виразкова хвороба.
Київ, пр-т Лобановського, 150 А (студія Еліот, вхід з торця будівлі)
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Заплотна Ганна Олексіївна
Доктор Анна Олексіївна Заплотная - інфекціоніст і сертифікований гепатолог, доцент кафедри інфекційних хвороб. Останні 15 років активно займається лікуванням хронічних вірусних гепатитів та цирозів печінки, автор наукових статей і монографій, в тому числі зарубіжних. Також спеціалізується в діагностиці та лікуванні хвороби Лайма, нейроінфекцій, інших бактеріальних і паразитарних захворювань. Є експертом в області вакцинації.
Акушер-гінеколог спеціалізується на веденні вагітності (в тому числі ускладненої), приймає пологи з наявністю різних акушерських, екстрагенітальних патологій, займається післяпологовим веденням жінок. Проводить операції на придатках, експатріація, ампутацію матки. Виконує процедури лабіопластики і гіменопластики
Ярослава Сергіївна - лікар-невролог, голкорефлексотерапевт, має великий досвід в області застосування неврологічних блокад, акупунтури. Здійснює пульсодіагностику, інтерпритацію КТ, МРТ, ЕЕГ
Корицька Лідія Миколаївна
Київ, ул. Соломенская, 33, 1-й этаж
Лікар-мамолог, онколог вищої категорії, кандидат медичних наук з досвідом роботи більше 35 років. Проводить консультативний прийом для лікування таких захворювань, як мастит, рак молочної залози, мастопатія, мастодинія, гіпертрофія молочної залози та ін.
Лікар - досвідчений і кваліфікований дерматолог. Є регулярним учасником престижних наукових семінарів і з'їздів дерматологів. Лікар постійно вдосконалює свої знання і кваліфікацію, завдяки відвідуванню курсів в своїй області. Спеціалізується на діагностиці та терапії хвороб шкіри, грибкових інфекцій нігтів, волосся, новоутворень шкіри. Лікує свербіж шкіри, псоріаз, екзему, кропив'янка, дерматит і т.д.
Сергій Леонідович — прогресивний фахівець в загальній хірургії, фахівець з малоінвазивної та лапароскопічної хірургії. Виконує широкий спектр хірургічних втручань, використовує в своїй практиці радіохвильовий скальпель, лазер, проводить УЗД. Практичний професійний досвід лікаря включає роботу в відділеннях лапароскопічної, гнійно-септичної хірургії, проктології, урології а також роботу в операційному блоці. Доктор розвивається в напрямку організації та управління охороною здоров'я