Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Воскресенська, 12-А
Займається терапевтичною стоматологією, надає послуги з пломбування зубів і зубних каналів, лікуванням від хвороб некаріозного характеру: гіпоплазії, флюорозу зубів, клиновидного дефекту, некрозу твердих тканин зубів, патологічного стирання зубів, гіперестезією зубів, ерозії емалі. Також лікує карієс і його ускладнення у вигляді періодонтиту, періоститу, пульпіту.
Київ, вул. Липківського, 25
Ігор Германович - досвідчений мамолог і онколог, проводить всебічну терапію доброякісної і злоякісної патології молочної залози, включаючи оперативні втручання, реконструктивну пластику грудей. Регулярно бере участь в конференціях, які зачіпають питання раку грудей, пластичну і естетичну хірургію.
Київ, пер. Нестеровский, 13/19
Спеціаліст в області дерматовенерології. В своїй професійної діяльності концентрується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань, керуючись у своїй діяльності сучасними медичними технологіями
Білинський Олег Львович
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
Лікар-уролог вищої категорії, практикуючий хірург. Веде прийом чоловіків і жінок. Проводить діагностику, забір всіх необхідних аналізів у чоловіків для мікроскопії, ПЛР-обстеження на урогенітальні інфекції, бактеріологічні дослідження та УЗ-діагностика органів сечостатевої системи
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Світлана Олексіївна є фахівцем з акушерства, гінекології, УЗ-діагностики в гінекології. Вона займається лікуванням порушень гормональної природи (в тому числі і дисфункції менструального циклу), лікуванням хвороб шийки матки. Також доктор Колесникова займається різнобічними питаннями, що виникають при плануванні сім'ї.
Київ, вул. Мишуги, 3-В
Лікар спеціалізується на лікуванні гастроентерологічних захворювань. Володіє сучасними методами лікування ерозивно-виразкових процесів шлунка і дванадцятипалої кишки, проводить дієтотерапію, ферментотерапію
Шкарбан Віктор Павлович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Героїв Севастополя, 30
Провідний спеціаліст з лікування злоякісних і доброякісних захворювань підшлункової залози, в тому числі нейроендокринних. Більше 15 років оперує при раку підшлункової залози. Розробляє тактику лікування при виявленні кісти підшлункової залози, а також при хронічному панкреатиті. Практикував в провідних європейських центрах лікування пухлин підшлункової залози, тому спирається виключно на сучасні Європейські та Американські протоколи лікування. Повною мірою володіє новітніми методиками лапароскопічних і ендоскопічних операцій н
Здорик Федір Олексійович
Доктор медичних наук
Київ, вул Кіквідзе 28а
Лікар-психіатр вищої категорії, доктор медичних наук, має величезний досвід в лікуванні різних психічних порушень, маячних розладів, залежностей і т.д.
Соловйов Олексій Іванович
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Доктор Соловйов – завідувач відділу медицини плода клініки «Надія», эксперт з пренатального діагностування та медицини плода, включно з хірургією плода, співзасновник і керівник Клубу Перинатальних п'ятниць, засновник благодійної організації «Фонд медицини плода, Україна». Проводить УЗД при вагітності та інші процедури
Перехрестенко Андрій Петрович
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Київ, вул. Євгена Сверстюка, 6 (ЖК «Галактика»)
Директор клініки доктора Бреннера. Дерматовенеролог проводить цифрову дерматоскопію, видаляє новоутворення шкіри. Спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри, нігтів і волосся. У тому числі лікує грибкові ураження - мікози, оніхомікози, коросту, демодекоз, простатит, інфекції, що передаються статевим шляхом - трихомоніаз, хламідіоз, уреаплазмоз, герпес, мікоплазмоз, кандидоз