Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Діагностує, проводить лікування хвороб, що виникають в сечостатевій системі. Надає ургентну допомогу хворим урологічного профілю, проводить консервативне лікування гіперплазії, еректильної дисфункції. Веде прийом іноземних пацієнтів: німецька, англійська
Київ, пл. Святошинська, 1
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії досконало володіє технікою функціональних методів дослідження пацієнтів (УЗД-діагностика).
Київ, вул. Цитадельна, 7
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 4
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Лікар - досвідчений отоларинголог і хірург ЛОР-органів, фахівець з інвазивним методиками видалення новоутворень вуха, горла, носа, хірургічного лікування хропіння. Авторству Володимира Анатолійовича належить близько 10 наукових робіт, які розкривають проблематику сучасної отоларингології.
Київ, с. Софіївська Борщагівка, вул. Івана Франка, 6
Доктор спеціалізується на проведенні таких діагностичних і лікувальних процедур, як кольпоскопія, радіохвильова терапія, біопсія шийки матки, ендометрія, ультразвукове обстеження. Веде вагітність у жінок, консультує з питань контрацепції. Лікує порушення менструального циклу і захворювання, які передаються статевим шляхом
Миколаєва Зоя Ахмедівна
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Лікар є фахівцем в сфері дерматології, лікує доброякісні новоутворення шкіри, хвороби нігтів і волосся. Проводить хімічний пілінг, механічне очищення обличчя, лікувальний, косметичний і пластичний масаж обличчя.
Київ, пл. Святошинська, 1
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Лікар спеціалізується на кардіоревматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кардит, ювенільний ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак, системна склеродермія, дерматоміозит, ревматична лихоманка, реактивні артрити, хронічна ревматична хвороба, кардіоміопатії, васкуліти, артеріальна гіпертензія, гіпотензія, вегетативні дисфункції
Третяк Ігор Богданович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Лікар вищої категорії, нейрохірург. Співавтор першого підручника з нейрохірургії на українській мові. Спеціаліст в області відновлювальної нейрохірургії. Розробив принципово нові медичні технології лікування органічних уражень нервової системи. Доктор медичних наук. Має патентні винаходи.
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
Світлана Миколаївна проводить діагностику і лікування захворювань серця у дітей, підлітків, лікує такі захворювання як, вегетативна дисфункція, вроджені вади серця, порушення ритму серця, геморагічний васкуліт і т.д.