Приватні лікарі Києва

Львів, вул. Пилипа Орлика, 4
Анжела Ярославівна є головним лікарем медичного центру "NOVO", а також кваліфікованим гінекологом і фахівцем з ультрасонографії. Анжела Ярославівна займається терапією патологічних станів у гінекології гормонального, запального, інфекційного та ін. характеру.
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії, проктології, ортопедії. До кола професійних інтересів даного фахівця входить торакальна, абдомінальна і загальна хірургія. Проводить видалення доброякісних новоутворень перианальної області, ліпом, атером, розтин абсцесів, карбункула, фурункула, панарицію. Також варто відзначити, що Володимир Валерійович проходив стажування за кордоном (Німеччина).
Паламар Орест Ігорович
Нейрохірург, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії. Займається проведенням найскладніших операцій на головному і спинному мозку при пухлинах, травмах, інсульті, аневризмі судин головного мозку і т. д.
Стулікова Вікторія Сергіївна
Вікторія Сергіївна досягла великих успіхів у високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Проводить лікування під наркозом дітей і дорослих. Високохудожній стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування, ендодонтист, загальний терапевт стоматолог. Відновлює дефект відсутності одного зуба без протезування коронками. Дитячий стоматолог
Завідувач урологічним відділенням клініки "ilaya". Займається ендоскопічною діагностикою сечостатевої системи, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань, хвороб простати, уретри, сечового міхура і нирок.
Пульмонолог вищої категорії, область професійної діяльності - діагностика і лікування бронхообструктивного синдрому, астми і астматичного статусу, хронічної обструктивної хвороби легень (ХОЗЛ), пневмоній, емфіземи легенів, легеневої гіпертензії, і інших патологій легень і бронхів. Спеціалізується на лікуванні хронічного кашлю у курців.
Нечай Владислав Степанович
Лікар спеціалізується на хірургії, проктології і онкохірургії. Виконує весь спектр малоінвазивних та хірургічних операцій при захворюваннях аноректальної області, відкриті і лапароскопічні резекції прямої та ободової кишки, в тому числі і сфінктерозбережуючі методики (онкологія).
Лікар-трихолог проводить діагностику, а також лікування хвороб волосистої частини голови, цифрову дерматоскопію, мезотерапію, лікування андрогенної алопеції, різного роду облисіння у чоловіків і жінок, естетичних проблем волосся і шкіри.
Київ, пр. В.Івасюка, 24, секція 10
Київ, пр. В.Івасюка, 24
Валерія Володимирівна спецілізується на складних випадках протезування, установці імплантів, встановлення будь-яких конструкцій на імплантатах (коронки, протези).
Експертна діагностика і лікування головного болю, болю в спині і суглобах, неврозів, депресій. Лікування алкогольної, тютюнової, ігрової та інших видів залежностей.